Validation

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Tomēr labi, ka aizgāju uz ģimenes pusdienām pie omes. Dabūju maišeli ābolu, tagad varēšu cept ābolmaizi.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 28. Augusts 2010, 17:06, [info]ledene_ commented:
kādu mīklu taisi ābolmaizei?
[User Picture]
On 28. Augusts 2010, 18:19, [info]dominika replied:
es nekad vēl neesmu ābolmaizi cepusi, bet droši vien taisīšu tādu pašu kā plātsmaizei, sastāvā ietilpst milti, kefīrs, olas un cukurs, proporcijas es neatceros, bet brīdī, kadtaisīšu, gan jau atradīšu kaut kur pierakstītas vai internetā
[User Picture]
On 28. Augusts 2010, 20:30, [info]rasbainieks replied:
fanijas mantojums: 2 olas, glāze cukura, glāze kefīra, 2 glāzes miltu, tējkarote dzēstas sodas (mēs dzēšam ar 4 tējkarotēm baltvīna etiķa)
[User Picture]
On 28. Augusts 2010, 20:50, [info]dominika replied:
pareiz, pareiz, šitā pat kaut kā taisīju. paldies. es tikai sodas vietā laikam liku cepamo pulveri. man gan ir doma, klasiskās plātsmaizes vietā pamēģināt bulciņas ar āboliem. plātsmaizi es varētu uz savu vārdadienu, drīz jau būs.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry