Laboratorija :: Resident Evil :: IRL

« previous entry | next entry »
Jun. 26th, 2009 | 12:47

Visnotaļ iespaidīgs objekts vairākos stāvos, kurš sevī saglabājis vairāk kā pietiekami daudz liecību par šeit veiktajām aktivitātēm – ir gan dokumentu kalni, kuri spētu apmierināt ne tikai zinātkāra bradātāja, bet arī attiecīgās jomas profesionāla vai topošā profesionāla interesi par padomju laikos veiktajiem pētījumiem attiecīgajā jomā; ir pietiekami daudz ķimikāliju deguna un ne tikai deguna karināšanai (pietiekami daudz bīstamu un kodīgu vielu – kubikmetriem un tonnām); ir pietiekami daudz aizgājušo laiku tehnoloģijas, kurām biologiem un Resident Evil videospēles zinātājiem vajadzētu būt vismaz attāli pazīstamām - Petri plates mikroorganismu audzēšanai, kolbas, mēģenes un trauki ar dažādām ķimikālijām dažādos to agregātstāvokļos, maisītāji, ampērmetri, voltmetri, potenciometri, printeri, rakstāmmašīnas, telekomunikāciju iekārtas, utt; ir arī pietiekami daudz vietas iesprūdušā laika atmosfēras tīkotājiem – vairākas lielas, pēc skata hermētiski noslēdzamas telpas, kurās, iespējams, tika nodrošināti atbilstoši apstākļi Petri platēs salikto mikroorganismu attīstībai; apsūnojošas, pēc dažādām ķimikālijām smaržojošas telpas/halles, kuras pamestas jau vairākus, varbūt pat desmit gadus, varbūt vairāk, u.tml. It viss šis LPSR zinātnes skaistums un padomju tehnoloģiju birums ir šeit iekapsulēts savā laikā un neziņā. Taču, kā zināja stāstīt kāds, arī šeit lēnām parādās demolējošo bradātāju iezīmes – šis tas saplēsts, nogāzts, izmētāts… Tieši tamdēļ arī tiek ievērota piesardzība, kura norādīta zemāk – tikai un vienīgi objekta saglabāšanas labad.

Daži fakti potenciālai situācijas atspoguļošanai:
- priekšmetiem un tehnoloģiju vienībām bagātākais* objekts;
- iespējams, ka viens no interesantākajiem* objektiem divu pirmo punktu dēļ;
- sargāts ar kaimiņu acīm, videonovērošanu, kustību sensoriem un pašaizsardzības mehānismiem (brīvi apkārt klīstošas, potenciāli bīstamas ķimikālijas);
- lai visu apskatītu, nepieciešama nedēļas nogale vai pat viss atvaļinājums ar nakšņošanu objektā;
- mazizdemolēta vieta – tāda kā svaiga vēsma mūsdienu deģenerētajā pasaulē (pateicoties atrašanās vietas slēpšanai, kas rada formulu: neziņa = aizmiršana = safe mode objektam).
________________
*salīdzinājumam lietota sava necilā UE pieredze.

Uwaga: atturēt arī zinātājus no apmeklēšanas var apgrūtinātā piekļuve - pamatīga šķēršļu josla, ieskaitot došanos cauri privātīpašumam (apdzīvotam, ar logiem stratēģiski vitālā vietā); teritorija tiek apsargāta ar videonovērošanas palīdzību (SP Leģions) un objektā ir neskaitāmi nenoslēgti ķimikāliju trauki – kas to lai zina, kādu potenciāli bīstamu kokteili tie izveido gaisā! Personiski nepazīstamiem subjektiem objekta atrašanās vieta netiks izpausta, līdz ar to - netērējat savu dārgo laiku atrašanās vietas, koordinātu, adreses un „kā nokļūt” prasīšanai.



Tevi redzYou can save your progress with this. Will you use Ink ribbon?

Lai vēl runā pārējās bildes

P.S. Objektu droši varam pievienot pie slimnīctipa Horror fetišiem, jo saistība ir gan vizuāla, gan atmosfēriska, gan zinātniska (bioloģija).

P.P.S. Papildināju arī šo bilžu rakstiņu ar dažām Silent Hill'īgām bildēm.
 

Pilns sakāmais | Komentēt | Add to Memories


Comments {0}