disfigurator

Robert Rich

Jun. 16th, 2009 | 12:32
No: : disfigurator

Ņemot vērā neapstrīdamo faktu, ka Lustmord un Robert Rich (Ambient žanra mākslinieks) kopdarbs ar nosaukumu "Stalker" ir sasodīti labs Dark Ambient žanra albums, nolēmu iepazīties tuvāk ar Roberta diskogrāfiju.
Pagaršoju trīs veikumus, no kuriem uz Dark Albient pusi - tātad, uz manas patikšanas pusi - velk 2007. gada veikums Illumination. Pārējie, šķiet, viņam ir Ambient (bez Dark) albumi, kuri man ne visai interesē.
Bet Illumination - patīkams un hipnotizējošs, sevī ievelkošs skaņu kopums, kurš nedaudz atsit atmiņā Fatal Frame videospēļu sērijas OST (distancētas zvaniņu un paštaisītu pūšamo instrumentu simfonijas ar pamatīgu un tīkamu sintēzi) - varbūt tāpēc no trim pamēģinātajiem albumiem šis vienīgais palika uz darba datora HDD. Un ne gluži netiešās saistības, bet gan - un tieši - noslieces uz Dark Ambient pusi dēļ.
OK, turpinu tālāk rakstīt administratīvo aktu.

P.S. No Roberta man noteikti gribas pagaršot albumu "Rain Forest" un "Zerkalo" - iekš Rain Forest ir kompozīcija, veltīta nevienam citam kā Tarkovskim, kā arī albuma Zerkalo nosaukums ir ar pārāk lielu norādes vērtību uz to pašu Tarkovski (daļēji ierakstīts arī Krievijā).
Varbūt Robert Rich arī ir pamanījis šo lietiņu, kuras hipotēzi izvirzīju es šeit: http://www.last.fm/user/Disfigurator/journal/2009/05/20/2qkbsx_history_of_dark_ambient
 
Tags: ,

Pilns sakāmais | Rādīt visus komentārus


Reply

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.