Karl Sanders

« previous entry | next entry »
Jan. 10th, 2007 | 03:12



1. Awaiting the Vultures
2. Of the Sleep of Ishtar
3. Luring the Doom Serpent
4. Contemplations of the Endless Abyss
5. The Elder God Shrine
6. Temple of Lunar Ascension
7. Dreaming Through the Eyes of Serpents
8. Whence No Traveller Returns
9. The Forbidden Path Across the Chasm of Self Realisation
10. Beckon the Sick Winds of Pestilence


Ko varu vairs pateikt?
Lielisks darbs, lielisku atmosfēru radoša, mierīga, tumši relaksējoša, mistērijas, noslēpumu izrotāta austrumnieciska (pamatā Senās Ēģiptes motīvi) Dark Ambient mūzika. Iesaku visiem Ambient piekritējiem, un nespēju sagaidīt vēl kādu darbu no Karl Sanders




Brutālas, episki tehniskas nāves metāla grupas Nile viens no vaininiekiem, centrālais prāts.
Viņš ir tas, kura dēļ Nile ir Nile. Jo rada visas austrumnieciskās (pārsvarā Ēģipte) noskaņas, melodijas, rifus, motīvus, vokalizē, spēlē ģitāru. Bet šī ir tikai viena viņa daiļrades puse, bet pamatā vēlos informēt/atgādināt par citu viņa daiļrades aspektu.

Savas dalības Nile ietvaros, viņš radījis daudz austrumniecisku motīvu, kuri bija paredzēti Nile dziesmu veidošanai. Bet galu galā - radīja daudz motīvu, kuri veidoja pārpalikumu. Laika gaitā šis pārpalikums krājās, un pieaicinot dažādus viesmāksliniekus šis uzkrājums tapa par manuprāt izcilu Dark Ambient, konkrētāk - Vidus austrumu/Senās Ēģiptes Dark Ambient.

Pagaidām savas solo darbības ietvaros izdevis vienu darbu, kurš lepni guļ manā CD kaudzītē, un gaida savu atskaņošanu piemērotos brīžos.
Tags: , ,

Pilns sakāmais | Komentēt | Add to Memories


Comments {0}