Lēni ir labi

« previous entry | next entry »
Aug. 18th, 2017 | 10:34
Skan: Helheim

- Marhsall London ir diezgan lēns. Un laikos, kamēr tauta runā par Android 8, pagājušajā gadā pirktais London ir iesprūdis piektajā versijā, un nedomā apdeitoties. Sevišķi lēns tas ir, ja tam paralēli ir jau kāds dižuzdevums veicams - piemēram, atvērt un čikināt Facebook... Taču tam ir super mūzikas kvalitāte - pat no aparāta skaļruņiem;
- Kamera telefonā secīgi arī lēna un nekāda;
- LG OLED - fukken lēns CPU iekšā - lai pieregulētu attēla parametrus, atvērtu aplikācijas un mainītu WiFi parametrus, ir jāgaida, kamēr ielādējas Menu. 2kEUR televizoram. Jāgaida uz Menu... Citreiz pat 10s!

> Lēns telefons teorijā nozīmē vien to, ka mazāk laika tiek patērēts tajā mazajā ekrānā, un vairāk - mazliet produktīvākās nodarbēs. Bet, bļa, cik tas seksīgi izskatās! Ir jau no vairākiem leņķiem ar filmiņu nofočēts. Tīrs fapmateriāls!
> Lēnā telefona kamera nozīmē vien to, ka biežāk no somas tiek izvilkts filmiņas aparāts, un tas pats par sevi ir pozitīvs notikums, jo nereti šķietami fiksās/dokumentālās bildītes beigās izdodas diaprojicējamas uz ekrāna.
> Par teļļuka lēnumu gan neko pozitīvu nevaru pateikt. Taču tā attēls ir konfekte!


DAT MARSHALL LONDON VOLUME WHEEL!!! Vakar nofočēju Black Metal versijā, ar dzīvu ekrānu - jāpabeidz filmiņu, pašrocīgi jāattīsta par diapozitīvu, un tad jau manīs, vai sanāca : )

Īsumā:
Ai, kaut kā pohuj. Aiz katras lietas nepilnības slēpjas mīlama pilnība : )

Pilns sakāmais | Komentēt | Add to Memories


Comments {3}

(nav)

from: [info]santech
date: Aug. 18th, 2017 - 02:20
Pilns sakāmais

pašrocīgi jāattīsta par diapozitīvu - what do you mean by that?

Atbildēt | Pavedinājums


Ivo

(nav)

from: [info]disfigurator
date: Aug. 18th, 2017 - 04:41
Pilns sakāmais

Pilnais nosaukums - Ilford Reversal Processing. Toerijā daudzas BW neg filmas var tā, bet pašlaik pieturos pie Ilford instrukcijas un Delta 100 Pro, jo rezultāti pašam tik ļoti piedur, ka nav iekāres mēģināt citas filmas.

Attiecīgi - augstāk esošā bilde arīdzan ir attīstīta pēc tās pašas Ilford receptes.

Netā, meklējot kā negatīvu apgriezt par pozitīvu, atradīsies padaudz info par amīšu jākli, kas piedāvā DR5 servisu par dārgu naudu, smejoties par Ilford receptes zemo kvalitāti. DR5 īpašnieks arī Facebook filmas foto grupās izceļas ar, maigi sakot, netaktisku attieksmi pret konkurenci. Šeit, piemēram, rakstiņš: http://www.dr5.com/ILFORDTEST.html

Jāsecina, ka DR5 ir absolūti līkas rokas, jo man, pirmo reizi mūžā šī gada sākumā attīstot pašrocīgi filmiņas, Ilford process sanāk šādi (pēcapstrāde pavisam minimāla, pirmie kucēni apakšā):
https://www.flickr.com/photos/ivo_stunga/albums/72157669236925181

Ilford, modernizējot savu lapu, nav publicējuši recepti, tāpēc ielieku savu Drive esošo kopiju:
https://drive.google.com/file/d/0B6R1tUeAiVYHUlZMQTJBMkRiUms/view

Atbildēt | Ļaunuma sakne


Ivo

(nav)

from: [info]disfigurator
date: Aug. 25th, 2017 - 09:09
Pilns sakāmais

Sanāca šādi:

Atbildēt