Etymotic MC5 Vs vSonic GR06

« previous entry | next entry »
Aug. 21st, 2012 | 11:06

Lidosta. Jāgaida čupiem stundu līdz nākamajai lidmašīnai. Ārā +31, Frankfurte. Tāpēc negribam iet ārā. Labāk dirnēt te, kondicionētā vēsumiņā. Tehnikas veikals. Austiņu plaukts. Etymotic MC5 ~50Ls. Pie velna, jāpaņem - vecās IEM tipa austiņas nomira (4 gadu lietošanas, vads) un vajag jaunas. Kamēr Elga laiku pavadīja guļot uz soliņiem, es noskatījos oriģinālo Frankenstein uz sava ļapķapa... Pēc dažu nedēļu dzīvošanās ar šīm austiņām varu apgalvot, ka tas bija stulbs pirkums. Beigu galā bija jau arī jāpērk "uz aklo" - ausīs bāžamās neviens nedos paklausīties. Tad nu arī nopirku ausis, kurām totāli trūkst basu un spēka, kā rezultātā Metal kļūst par mīkstu šlāgeristu kora veikumu. Toties vidi gan ir smuki šīm ausīm - daudz detaļu var dzirdēt, kas priecē. Bet nu, garie puļķi man besī enīvej. Vajag īsos puļķus ausīm, kuras spētu labi reprezentēt visu spektru.
Lai nu kā, MC5 manas ausis neapmierina un nu eBay pasūtīju vSonic GR06, kas esot dikti labas Price/performance attiecībā un metālgalvas šīs ausis slavē. Nu, ko - sagaidīsim un ievērtēsim. Cerams, ka būs ok.

P.S.
Elgas un K. iniciētais Harija Potera maratons man augļus nest sāk vien ap 4. sēriju, kad iekš HP iezogas tumsiņa un horroriņš. Bet tā - nekā tur tak fakin īpaša nav, lai jūsmotu. Bet tas, protams, subjektīvi. Un tikpat subjektīvi es varētu izteikties arī par LOTR - pompoza kaka, kas man galīgi neinteresē.
 
Tags:

Pilns sakāmais | Komentēt | Add to Memories


Comments {2}

(nav)

from: [info]zigmunds
date: Aug. 26th, 2012 - 08:31
Pilns sakāmais

Nomierināji mani. Pirms gada arī skatījos uz kaut kādiem Etymotic (modeli neatceros) tuvu tai cenai, lab vien ir ka nenopirku, pasūtīju Shure (neskaidrā arī modeli neatceros) - tīri neslikti priekš earbudiem, bass labs, bet nu ar full-size ausīm, protams, nesalīdzināt

Atbildēt | Pavedinājums


Ivo

(nav)

from: [info]disfigurator
date: Aug. 27th, 2012 - 09:06
Pilns sakāmais

Ar lielajām austiņām mazās IEM normāli var sacensties - tikai maksās gan dārgāk.

Atbildēt | Ļaunuma sakne