Nepabeigtā dienasgrāmata


Reply To:

(bez virsraksta) @ 14:55

[info]dienasgramata:

Londona, 28.febr., LETA--AFP. Ieslodzītā radikālā musulmaņu priestera Abu Hamzas al Masri dēls kļuvis par reperi, lai savā mūzikā slavinātu kaujinieku grupējumus "Hezbollah" un Hamas", vēsta populārais britu tabloīds "The Sun".

Tabloīds bija nosūtījis slepenus reportierus ierakstu studijā Londonas ziemeļos satikties ar Mohamedu Kamelu Mostafu, kurš darbojas ar skatuves vārdu "Al Ansary" repa duetā "Lionz of Da Dezert".

"Es gribu izdot albumu vairākuma tirgum, tad ierakstīt kompaktdisku ar skarbiem tekstiem," sacīja Lielbritānijā dzimušais 24 gadus vecais mūziķis, piebilstot, ka viņš var viegli nopelnīt "vairāk nekā miljonu" sterliņu mārciņu.

Kādā no savām dziesmām Mostafa repo: "Es piedzimu, lai būtu kareivis/ "Kalašņikovs" man plecā/ miers "Hamas" un "Hezbollah"/ tas ir tā kunga Allāha ceļš... mēs esam džihāds/ aizstāvam savu reliģiju ar svēto zobenu."

Ka ziņots, Londonas tiesa 7.februārī atzina 47 gadus veco radikālo britu musulmaņu garīdznieku al Masri par vainīgu 11 izvirzītajās apsūdzībās, ieskaitot kūdīšanā uz citu reliģiju pārstāvju slepkavošanu. Tiesa viņam piesprieda septiņu gadu cietumsodu.
 

Your Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

Nepabeigtā dienasgrāmata