Nepabeigtā dienasgrāmata


Reply To:

(bez virsraksta) @ 15:59

[info]dienasgramata:

"Izmeklējot pērn ierosināto krimināllietu par parakstu viltošanu Saeimā, Valsts policija vēlas pārbaudīt 16 Saeimas deputātu un divu parlamenta darbinieku datoru cietos diskus.

Saeimas Mandātu un iesniegumu komisija šodien atbalstīja Valsts policijas lūgumu nodot datoru cietos diskus ekspertīžu veikšanai.

Cietie diski ir nepieciešami kibertehnisko ekspertīžu veikšanai. Policija cer, ka, pārbaudot šīs datoru daļas, izdosies iegūt izmeklēšanai nepieciešamo informāciju par pērn rudenī notikušo parakstu viltošanu uz Ministru prezidentam adresēta pieprasījuma par Latvijas vēstures mācīšanu skolās.

Jau ziņots, ka pagājušā gada oktobrī Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) Saeimas frakcija vērsās prokuratūrā, lūdzot izvērtēt iespējamo šīs partijas deputātu parakstu viltošanu uz pieprasījuma toreizējam premjeram Indulim Emsim (ZSS). Par šo gadījumu tika ierosināta krimināllieta.

Skandāls par deputātu parakstu viltošanu sākās, kad 14.oktobra Saeimas plenārsēdē deputāts Leopolds Ozoliņš (ZZS) lūdza parlamenta prezidiju izmeklēt dokumenta viltošanu parlamentā un noskaidrot, kurš viņa un vēl četru ZZS frakcijas deputātu parakstus iekopējis pieprasījumā premjeram "Par Latvijas vēstures mācīšanu skolās".

izskatās pēc reklāmas kādai failu izdzēšanas programmai
 

Your Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

Nepabeigtā dienasgrāmata