Nepabeigtā dienasgrāmata


Reply To:

(bez virsraksta) @ 00:15

[info]jubilacija commented on [info]dienasgramata's post:

Kārtējo reizi jau gribas atvainoties pirms ko saku - atvaino, ja nevietā! Kad atnācu uz cibu, Tu man likies vissaistošākais, interesantākais, īpašais... Kad mani piefrendoji, sapriecājos ne pa jokam:) Turklāt nevar jau teikt, ka esmu mazgadīgs skolas skuķis, kas sadomājies "piedalīties" pieaugušo sarunās...;)
Lasīju visus Tavus ierakstus un domāju - kas ir tas, kas mani tajos saista, tajā pašā laikā mulsinot, kaut kas bēdīgs tajos sarakstīts. Tu ļoti gribi padarīt dzīvi te cibā interesantu, saistošu, jocīgu, iepriecinošu... Tu gribi, lai tiem, kas lasa Tavu tekstus būtu labi... Ne jau joku, dīvainību vai prātojumu dēļ... nezinu kāpēc, bet šķiet, ka pretēji tam, ko te dara lielākā daļa ļaužu - cenšas izrakstīties gudrāki un spraunāki nekā patiesībā ir, Tu vēlies pietuvoties "vairākumam"...
Nu nav taču nevienam noslēpums, ka esi viens no gudrākajiem te rakstošajiem cilvēkiem:))) Bet ko saņem Tu pats? Pārmudrītus komentus, lai tikai Tu pamanītu, tikai lai atbildētu..., kādu piedauzību, jo to jau spēj atļauties tikai tie "brīvie", kādu vārdu spēli... Varbūt vienkārši ieguldījums un guvums nav i ne tuvu līdzsvaram?
 

Your Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

Nepabeigtā dienasgrāmata