Nepabeigtā dienasgrāmata


Reply To:

(bez virsraksta) @ 16:29

[info]annuska commented on [info]dienasgramata's post:

jā, nu tie nav plaši reklamēti pasākumi. zāle arī ir maza. lai gan es ticu, ja uztaisītu vēl kādu izrādi Ģertrūdes ielas teātrī, kur arī visforšāk bija spēlēt, un labi reklamētu, tad cilvēki nāktu vēl uz dažām izrādēm. pašlaik ir tā, ka reklāmas atrod tie, kam tas jau interesē. piemēram, ja ir Dzejas dienas, aktīvs ir attiecīgais profils tviterī un feisbukā, programmu var redzēt lapā dzejasdienas.lv, ir arī ziņas portālos pie kultūras.

es arī neesmu nemaz tik pašpietiekama, man ir svarīgi, lai cilvēki lasa vai klausās. braucu uz rajoniem, skolām, bibliotēkām. kkf ir arī bibliotēku programma, rajonu bibliotēkas var uzaicināt dzejniekus un samaksāt viņiem arī honorārus par lasījumu, taču to dara tikai dažas bibliotēkas.

Satori ir ļoti demokrātisks portāls, kas publicē arī iesācējus, visu ko.
bet teiksim drukātajā Kultūras dienā tagad ir arī dzejas sadaļa, ko vērtē eksperti, ko tur publicēt (iepriekš viņi publicēja dzeju tikai interneta versijā bez atlases un honorāra)

jā, un es arī domāju, ka medijus vajadzētu vairāk, tomēr nauda ir ierobežota un pašlaik prioritāte ir stipendijām radošajam procesam, tāds ir dominējošais viedoklis, lai gan daži uzskata, ka vajadzētu citādi. man pērn kkf stipendija tiešām bija labs atspaids, bet tagad tā ir iztērēta un grāmata jāturpina rakstīt tāpat paralēli citiem darbiem. to jau visi saprot, ka nebūs tā - saņemu stipendiju un tagad divus mēnešus intensīvi rakstu. ar labu dzeju tā nenotiek. toties es dabūju zābakus:)
 

Your Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

Nepabeigtā dienasgrāmata