Nepabeigtā dienasgrāmata


Reply To:

(bez virsraksta) @ 11:28

[info]skuka commented on [info]dienasgramata's post:

Atvaino, bet man liekas, Tu ļoti labi saproti, ko es domāju. Un tas, ko tagad raksti, ir drusku demagoģiski. Es nebūt nevēlos nomirt tik nesmuki. Vienkārši mēs nevaram izvēlēties savu nāvi, mēs nemirstam priekš citiem, bet tikai sev, un es pilnīgi noteikti atsakos piekrist, ka, piemēram, manai miršanai jābūt kaut kādam paraugaktam.
Ja mēs sāktu runāt par miršanas fizioloģiskajām norisēm, Tev nāktos piekrist, ka apčurāšanās ir ļoti parasta lieta pie miršanas. Mūsdienās, ja cilvēks nemirst mājās, viņš gan dažkārt ir smuki pievienots katetram, nāve slimnīcā, labos apstākļos jau vispār ārēji vairs nav īstā nāves seja, bet mierinoša maska. Maska, kas mierina palicējus.
Kā Tu vari salīdzināt to ar spļaušanu uz ielas, es nezinu. Pēc tāda salīdzinājuma man gandrīz gribas raudāt - ja tas tiešām ir viss, ko Tu saprati no manis teiktā. Un tiesības būt vājam - arī tām nav nekāda sakara ar miršanu, nāvi. Tā ir atsevišķa tēma. Un, ja mēs par to runātu, es aizstāvētu arī tiesības būt vājam, jā. Man likās, ka arī Tu tās aizstāvi. Gan ar savu dzīvi, gan tekstiem.
Bet vispār - man vienkārši nepatīk sprediķi un pamācības.
 

Your Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

Nepabeigtā dienasgrāmata