Nepabeigtā dienasgrāmata


Reply To:

(bez virsraksta) @ 08:47

[info]dienasgramata:

TVNET. Klubā „Kefīrs” sestdien cietušais Raimonds pirmdien stāstījis Degpunktā, ka tovakar, 6.novembrī Rīgas 6.vidusskolā noticis skolas salidojums. Uz pasākumu bija sabraukuši daudzi skolasbiedri un arī viņš. Skolā Raimonds esot saticis savu draugu, ar kuru abi pēc tam nolēmuši vakaru turpināt kādā naktsklubā pilsētā. Tobrīd prātā iešāvies klubs „Kefīrs”, kas atrodas A.Briānas ielā.

Par sestdienas nakts notikumiem Raimonds, būdams slimnīcas palātā, stāsta: „Tur bija samērā tukšs, mēs savā nodabā padejojām un principā taisījāmies iet projām, taču pirms tam nolēmām iziet uzpīpēt uz terases. Tur nāca meitene, kas apkopēja un mēs uzsākām vienkāršu sarunu ar viņu. Nekādas agresijas no mūsu puses vispār nebija – tikai uzrunājām! Tad pienāca klāt no apsardzes un pateica, ka mums neesot tiesību ar personālu runāt. Es nesapratu lietas būtību, tik skatos, ka mans draugs tika pavilkts malā un viens no apsargiem jau velk nost žaketi, un kaut kas tur briest.”

Tāpēc Raimonds esot nekavējoties skrējis strīdniekus izšķirt, taču par to pats dabūjis sitienu pa seju - bez brīdinājuma. Kad Raimonds esot atžirdzis pēc sitiena, tad ieraudzījis šaušalīgu ainu uz kāpnēm: „Es skatos, mans draugs tur guļ ar galvu lejā uz kāpnēm un noasiņo. Tas viņiem bija par maz, viņi piegāja draugam vēl klāt un ar kājām – purngalu un papēdi – viņu sita pa galvu, pa ķermeni. Nu pasakiet, kurā normālā civilizētā valstī, kad cilvēks guļ bezsamaņā, viņu spārda apsardzes darbinieks?

Vēl viena saķeršanās ar kluba „Kefīrs” apsargiem notikusi jau tad, kad piebraukusi ātrās medicīniskās palīdzības mašīna. „Es iekāpu ātrās palīdzības mašīnā un pienāca viens no apsargiem un vēl prasīja – vai es gribot vēl? Uz ko es viņam atbildēju, ka tas nav normāli, ko viņš dara. Viņš man teica, lai iznāku ārā. Kad es izkāpu no ātrās palīdzības mašīnas, tad es uzreiz dabūju sitienu pa seju,” norāda cietušais Raimonds.

Raimonds tagad ārstējas slimnīcā, jo viņš guvis miesas bojājumus - vaiga kaula lūzumu, smadzeņu satricinājumu un ķermeņa sasitumus. Savukārt Raimonda skolas draugs ticis cauri bez lūzumiem, tomēr tikpat smagi piekauts arī viņš ārstējoties mājās.

Turpretim klubā „Kefīrs” raidījumam Degpunktā ticis skaidrots, ka šajā incidentā nemaz neesot iesaistīti kluba apsargi. Tie esot bijuši kluba īpašniekiem pazīstami klienti, kuri esot aizstāvējuši šī kluba personālu un arīdzan citus apmeklētājus. Kluba „Kefīrs” pārstāvis Arvis Eņģelis stāstījis, ka klubā pagājušās sestdienas rītā, īsi pirms tā slēgšanas, bija ieradušies šie divi klienti, kas jau samērā agresīvi esot uzvedušies kluba telpās.

„Patstāvīgie klienti viņiem aizrādīja, respektīvi, ka pie mums nāk cilvēki atpūsties un izklaidēties, uz ko viņi nereaģēja. Incidents bija ārā uz kluba terases, tur tika aizskarts kluba darbinieks. Tuvumā atradās mūsu divi tuvi paziņas, kuri aizrādīja, ka vajadzētu tā mierīgāk. Uz to tika reaģēts tā, ka viņš esot K-1 cīkstonis un visiem te būs kaut kas. Tā arī izcēlās incidents,” tā Degpunktā savu versiju stāsta Eņģelis.
 

Your Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

Nepabeigtā dienasgrāmata