Nepabeigtā dienasgrāmata


Reply To:

(bez virsraksta) @ 01:07

[info]junona commented on [info]dienasgramata's post:

Nevajag pārspīlēt. Vista iznāca, šķiet 2006. gadā. Faktiski jebkurš laptops, kurš kopš tā laika ir uzražots (ok, varbūt tas neattiecas uz kādu pavecu tā saucamo netbūku) puslīdz normāli kustina Vistu. Windows 7 vienā ziņā ir optimizēta Vista, kas nozīmē, ka ja vien kaste spēj pavilkt Vistu, tad Win 7 ies bez aiztures. Ok, varbūt vienīgais komponents, kas prasītos pēc apgreida ir RAM. Bet cik maksā 1 GB RAM? Apmēram tik pat cik 1 CD (piem., no MCM). Protams, ja tev ir kompis, kas ir tapis tālajā 2005 gadā, tad pastāv iespēja, ka Win 7 nepavilks. Bet tas nozīmē, ka tik un tā ir pēdējais laiks atjaunot datorparku. Bet baumas par to, ka uz identiskiem dzelžiem XP kustas diži ātrāk ir stipri pārspīlētas.
Protams, nav spiesta lieta pāriet uz Win7, tomēr nevajag arī uzrādīt kaut kādus mitoloģiskus iemeslus, kāpēc tas netiek darīts un pārracionalizēt savu izvēli.
Un kāpēc salīdzinājums ar Win 98 ir nevietā? Tāda pati antikvāra OS kā XP, kuru drīz izmantos vairs tikai ūberfrīki. Vēl pāris gadu un XP būs tik pat bieži sastopama cik Win 98 tagad.
 

Your Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

Nepabeigtā dienasgrāmata