Nepabeigtā dienasgrāmata


Reply To:

(bez virsraksta) @ 09:53

[info]decembris commented on [info]dienasgramata's post:

labi, varbūt esmu netālredzīgs, bet man tiešām nešķiet, ka urganovičs būs premjers. tomēr lv dzīvo kādi 70% iedzīvotāju, kuri uzskata, ka sc valdību nevajadzētu vadīt. starp citu, kaut kad ir bijis rīgas mērs un premjers no vienas partijas?

tevis aprakstītais modelis, protams, nav tas labākais, jo "vienotība" ir neizdevīgs partneris un pretinieks. bez tās vispār nebūtu jautājumu par koalīciju - būtu zzs/pll/tb. uzvarētājs dabūtu valdības vadītāja vietu un dzīvotu laimīgi.

tas, ko ir izdarījusi "vienotība" un viņu priekšteči, ir latviskā elektorāta sašķelšana divās nesamiernieciskās daļās. ja agrāk bija kaut kāda normāla puslīdz konkurence "latvisko partiju" vidū, tad "vienotības" cilvēki panākuši, ka politisko spektru veido nevis divi poli (mašoritārie latvieši un minoritārie krievi), bet gan kaut kāds nepārtraukti mutējošs trijstūris, kura ietvaros labu kombināciju ir grūti izšķirt.

un jā - patlaban man ir tiešām grūti saskatīt optimālu un uz valsts attīstību vērstu koalīcijas modeli, bet tas nenozīmē, ka "vienotībai" nevajadzētu atstāt sev manevru iespējas.
 

Your Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

Nepabeigtā dienasgrāmata