Nepabeigtā dienasgrāmata


Reply To:

(bez virsraksta) @ 17:23

[info]dienasgramata:

LETA. Reida laikā policijas darbinieki apturēja automašīnas "Chrysler Grand Voyager" vadītāju. Dokumentu pārbaudes laikā tika konstatēts, ka automašīnas vadītājs - 1960.gadā dzimušais Oļegs, vadīja automašīnu ar anulētām transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām.

Policijas darbinieki Oļegam paskaidroja - kamēr viņi noformēs administratīvā pārkāpuma protokolu, vīrietim jāpaliek savā automašīnā. Tāpat vīrietim tika paskaidrots, ka administratīvais sods būs jānomaksā bankā ar pārskaitījumu.

Oļegs nav pildījis policijas darbinieku norādījumus un devās pie ceļu policijas darbinieku dienesta automašīnas, lai mēģinātu vienoties, ka netiek noformēts administratīvā pārkāpuma protokols. Sarunas laikā vīrietis policistu automašīnas salonā pa priekšējo pasažiera logu iemeta 200 latu.

Autovadītājs tika aizturēts par kukuļdošanas mēģinājumu valsts amatpersonai.

Par minēto faktu policijā uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 323.panta 1.daļas - par kukuļdošanu, tas ir, par materiālu vērtību, mantiska vai citāda rakstura labumu nodošanu vai piedāvāšanu, ja piedāvājums pieņemts, personiski vai ar starpnieku valsts amatpersonai, lai tā, izmantojot savu dienesta stāvokli, izdarītu vai neizdarītu kādu darbību kukuļdevēja vai kukuļa piedāvātāja, vai citas personas interesēs. Minētais likuma pants paredz sodu brīvības atņemšanu uz laiku līdz sešiem gadiem.



attēlā - Chrysler Grand Voyager
 

Your Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

Nepabeigtā dienasgrāmata