Nepabeigtā dienasgrāmata


7. Septembris 2009

(bez virsraksta) @ 20:54

Dievišķā zupa Harīra no Marakešas

sastāvs 60 porcijām:

jaunlopa gaļa 1,8 kg
sīpoli 9 gab
kinza 2 buntītes
pētersīļi 3 buntītes
turku zirņi (chicken peas) 900g
lēcas 900g
tomāti 4,5 kg
tomātu pasta (nevis mērce!) 200g bundžiņa
olīveļļa 20 tējkarotes
milti 2 kg
sviests 500g
ola 9 gab
malts ingvers 5 tējkarotes
kanēlis 5 tējkarotes
sāls 10 tējkarote
melnie pipari 5 tējkarotes
citroni 9 gab
vīns Sauvignon Blanc 60 ēdamkarotes
ūdens 3 litri
 

Comments


Nepabeigtā dienasgrāmata