(bez virsraksta) @ 20:54
Dievišķā zupa Harīra no Marakešas
sastāvs 60 porcijām:
jaunlopa gaļa 1,8 kg
sīpoli 9 gab
kinza 2 buntītes
pētersīļi 3 buntītes
turku zirņi (chicken peas) 900g
lēcas 900g
tomāti 4,5 kg
tomātu pasta (nevis mērce!) 200g bundžiņa
olīveļļa 20 tējkarotes
milti 2 kg
sviests 500g
ola 9 gab
malts ingvers 5 tējkarotes
kanēlis 5 tējkarotes
sāls 10 tējkarote
melnie pipari 5 tējkarotes
citroni 9 gab
vīns Sauvignon Blanc 60 ēdamkarotes
ūdens 3 litri
sastāvs 60 porcijām:
jaunlopa gaļa 1,8 kg
sīpoli 9 gab
kinza 2 buntītes
pētersīļi 3 buntītes
turku zirņi (chicken peas) 900g
lēcas 900g
tomāti 4,5 kg
tomātu pasta (nevis mērce!) 200g bundžiņa
olīveļļa 20 tējkarotes
milti 2 kg
sviests 500g
ola 9 gab
malts ingvers 5 tējkarotes
kanēlis 5 tējkarotes
sāls 10 tējkarote
melnie pipari 5 tējkarotes
citroni 9 gab
vīns Sauvignon Blanc 60 ēdamkarotes
ūdens 3 litri
| | Add to Memories | Tell A Friend