Nepabeigtā dienasgrāmata


Reply To:

(bez virsraksta) @ 06:47

[info]dienasgramata:

LETA: "Par kokaīna glabāšanu pērn aizturētais miljonārs, Pasta bankas izveides konkursā uzvarējušās holdingkompānijas SIA "Mono" līdzīpašnieks Mihails Šuliks, nosacīti atbrīvots no atbildības, un lieta pret viņu izbeigta.

Kā aģentūru LETA informēja prokuratūras preses pārstāvis Andrejs Vasks, prokurors, ņemot vērā nodarījuma raksturu, radīto kaitējumu, personu raksturojošos datus un citus lietas apstākļus, ir guvis pārliecību, ka apsūdzētais turpmāk neizdarīs noziedzīgus nodarījumus, tāpēc lieta pret Šuliku izbeigta, nosacīti atbrīvojot viņu no atbildības, nosakot pārbaudes laiku uz vienu gadu. Vienlaikus Šuļikam uzlikts par pienākumu periodiski reģistrēties Probācijas dienestā, kā arī bez dienesta atļaujas viņš nedrīkst mainīt dzīves vietu. Ja pārbaudes laikā viņš izdara jaunu noziedzīgu nodarījumu, kriminālprocess tiek atjaunots. Lēmums par Šuļika lietas izbeigšanu pieņemts jau pagājušā gada rudenī. Par to, ka slavenā dīdžeja Pola van Dika (Paul van Dyk) koncertā "Arēnā Rīga" pērn 29. februāra vakarā par narkotiku glabāšanu aizturēts Šuliks, ziņoja laikraksts "Čas". Pēc laikraksta rīcībā esošās informācijas, pie 46 gadus vecā Šulika tika atrasti 0,8 grami kokaīna. Narkotiku pēdas konstatētas arī uz viņa piedurknēm, mēles un asinīs.

Šuļika advokāte Valentīna Oļhova toreiz bija paudusi viedokli, ka lieta ir aizdomīga. "Gāja ļaudis, viņus izlases kārtībā pārbaudīja apsardze. Ieinteresēja tieši Mihails. Apsardzes darbinieks policijas klātbūtnē sāka viņam teju kabatas izgriezt uz otru pusi. Rezultātā viņam no bikšu aizmugurējās kabatas, kurā viņš nekad dzīvē neko nebija licis, izņēma paciņu ar kokaīnu," stāsta advokāte."

p.s. varbūt, ir vērts pārbaudīt kabatas, kuras jūs nekad neizmantojat


attēlā - kokaīna paciņas
 

Your Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

Nepabeigtā dienasgrāmata