Sāls nav sālījumā, bet vārīšanā un mērcēšanā - nevārītiem tiem tāpat kā cūcenēm vai bērzlapēm vajadzētu būt parūgtiem. Cūceņu kancerogēnums manī arī vienmēr ir satraucis - jo īpaši tāpēc, ka neko garšīgāku par bērnībā ēstām mazām marinētām, kraukšķīgām, melnām cūcenēm ar žilbinoši baltu iekšpusi, ilgu laiku nespēju pat iztēloties.
(bez virsraksta) @ 12:18
anonymous commented on dienasgramata's post:
Sāls nav sālījumā, bet vārīšanā un mērcēšanā - nevārītiem tiem tāpat kā cūcenēm vai bērzlapēm vajadzētu būt parūgtiem. Cūceņu kancerogēnums manī arī vienmēr ir satraucis - jo īpaši tāpēc, ka neko garšīgāku par bērnībā ēstām mazām marinētām, kraukšķīgām, melnām cūcenēm ar žilbinoši baltu iekšpusi, ilgu laiku nespēju pat iztēloties.
Sāls nav sālījumā, bet vārīšanā un mērcēšanā - nevārītiem tiem tāpat kā cūcenēm vai bērzlapēm vajadzētu būt parūgtiem. Cūceņu kancerogēnums manī arī vienmēr ir satraucis - jo īpaši tāpēc, ka neko garšīgāku par bērnībā ēstām mazām marinētām, kraukšķīgām, melnām cūcenēm ar žilbinoši baltu iekšpusi, ilgu laiku nespēju pat iztēloties.