Nepabeigtā dienasgrāmata


Reply To:

(bez virsraksta) @ 15:32

[info]dienasgramata:



"Homoseksuālisms ir galējā korupcija seksuālā sfērā. Pretdabisks prostitūcijas veids. Praida rīkotāji būtībā prasa, lai tauta būtu iecietīga pret šo morālo korupciju. Pat vēl vairāk. Viņi prasa ne tikai iecietību, bet arī lai seksuālā korupcija būtu likumā aizsargāta un popularizēta pēc speciālas programmas skolās un citos organizētos pasākumos. Turklāt nebūs iespējas pat iebilst pret legāliem pasākumiem, jo to uzskatīs par naida izpausmi. Tā korupcija pāraug diktātā," izteicās Pujats, komentējot lesbiešu, geju, biseksuāļu, transpersonu un viņu draugu apvienības "Mozaīka" šā gada 3.jūnijā Draudzības dienu laikā plānoto pasākumu Vērmanes dārzā.

Baznīca aicina valdību ierobežot "ārzemnieku inspirēto akciju, kad saujiņa cilvēku ar apšaubāmu morāli tiecas uzspiest varas iestādēm, lai tās aprobē viņu perversos uzskatus".

Pēc Pujata domām, neviens starptautisks cilvēktiesību dokuments homoseksuālismu neuzskata par minoritātes pazīmi, kas būtu aizsargājama.

"Ir svarīgi, lai netiktu pieņemts likumā viltīgais priekšlikums, ko izvirza praidisti, proti: starp minoritātēm ieskaitīt arī tā saukto "seksuālo orientāciju" un līdz ar to panākt tai likumīgo statusu. Ir jāatzīst, ka visi praida gājieni ir tikai ālēšanās, salīdzinot tos ar to ļaunumu, ja Ministru kabinets vai Saeima ar likuma spēku sāktu valsts mērogā aizstāvēt un propagandēt viņu idejas. Tas jau būtu īsts karagājiens pret savas tautas morāli, pret tās reliģiju un ģimenes vērtībām. Tieši uz to arī provocē praida rīkotāji, gadu pēc gada atjaunojot savas pretenzijas," uzsvēra kardināls.

Viņš akcentē, ka valdība pieņems tādus likumus, "kādus pieprasīs nevis ekstrēmisti, bet gan tauta".

"Valdībai ir jāredz tautas griba un nostāja šajās lietās. Viens veids, kā tauta var nepārprotami izteikt savu gribu, ir priekšā stāvošais tautas referendums, kuram varētu pievienot skaidri formulētu jautājumu: Vai tu atbalsti laulības starp viena un tā paša dzimuma personām?", uzskata Pujats.

Pēc kardināla domām, otrs veids, kā tauta var parādīt "savu noraidošo nostāju pret morālo korupciju", ir 3.jūnijā sarīkot Rīgas ielās tautas gājienu.

"Ja praidistu laukumā ālēsies kāds tūkstotis seksuāli apsēsto, tad tautas gājienā Rīgā vajadzētu būt vismaz četrdesmit vai piecdesmit tūkstoši. Tāda proporcija gan valdībai, gan sabiedriskai domai dos pietiekamu pamatu atstāt seksuālo perversiju ārpus likuma," norāda Pujats. "Atkarībā no situācijas varam izmantot to vai citu aptaujas variantu, lai atbalstītu valdības nostāju sargāt tradicionālās ģimenes vērtības pret homoseksuālistu izlaidībām."

Baznīcas galva arī informē, ka tuvākajā laikā Saeimai tiks nodoti vairāk nekā 17 000 parakstu no cilvēkiem, kas lūdz parlamentu "nepieļaut nekādus likumprojektus, kas veicina homoseksuālismu vai paredz sodīt tos, kas uzstājas pret minēto netikumu".

Turklāt 243 ārsti parakstījuši valdībai petīciju, kurā norāda, ka "apgalvojums, kurš homoseksualitāti sauc par normālas uzvedības pieļaujamu variantu vai kādu īpašu, iedzimtu slimību, neatbilst patiesībai".
 

Your Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

Nepabeigtā dienasgrāmata