Nepabeigtā dienasgrāmata


7. Februāris 2007

(bez virsraksta) @ 08:35

Amerikāņu lidmašīnas kļūdaini uzlidojušas britu tankiem
«Sky» otrdien daļēji pārraidīja tabloīda «The Sun» rīcībā nonākušu ierakstu, kurš veikts 2003.gada 28.martā - astoņas dienas pēc ASV un Lielbritānijas spēku iebrukuma Irākā, lai gāztu diktatoru Sadamu Huseinu.

Ieraksta sākumā dzirdams, ka viens no pilotiem pamanījis oranžās svītras uz transporta līdzekļiem, kas tika ieviestas savējo apšaudes novēršanai. Pilots pēc tam sazinājās ar komandcentru, jautājot, vai reģionā atrodas kādas sabiedroto vienības. Saņēmuši atbildi, ka attiecīgajā reģionā neatrodas koalīcijas spēki, abi piloti veica uzlidojumu, taču brīdi vēlāk komandcentrs viņus informēja, ka reģionā tomēr atrodas savējo vienības. Viens pilots mirkli pēc kļūdas aptveršanas izsaucas «vecīt, nonāksim cietumā», bet otrs pilots atbild «nolādēts!».

(c) Apollo
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]anonymous
Date: 7. Februāris 2007 - 08:41
(Link)
To tak vakar rādīja pa TV - izskatījās pēc parastas datorspēles
[User Picture Icon]
From:[info]anonymous
Date: 7. Februāris 2007 - 08:43
(Link)
"Gideon bija vecs kuģis, būvēts 1971. gadā. Kā pēc negadījuma noskaidroja Kanādas Transporta drošības nodaļa, kas sadarbojās ar Latvijas Jūras administrāciju negadījuma izmeklēšanā, ar lomiem tam pēdējā laikā nesekmējās. Pie Kanādas krastiem uz kuģa arī it kā izcēlās ugunsgrēks. 2005. gada 25. maijā ap pulksten 22.00 kuģis nogrima. Notikušā apstākļi izmeklētājiem likuši secināt, ka nelaime tikusi inscenēta. Rodas jautājums – kurš no tā guvis labumu. Nogrimstot par maksimālo summu apdrošināts vecs kuģis īpašniekam var dot lielākus ienākumus, nekā turpinot apzinīgi vagot jūru. Apdrošināšanas kompānijas BTA eksperts Aleksandrs Beļajevs lēš, ka ar šādiem kuģa parametriem īpašnieks varēja saņemt 1,5–2 miljonus eiro."
[User Picture Icon]
From:[info]vienna
Date: 7. Februāris 2007 - 08:53
(Link)
tur tās frāzes bija pavisam citādākas un rupjākas :)
[User Picture Icon]
From:[info]vienna
Date: 7. Februāris 2007 - 08:53
(Link)
mission impossible 4
[User Picture Icon]
From:[info]merlot
Date: 7. Februāris 2007 - 14:40
(Link)
Popov 34

Nepabeigtā dienasgrāmata