Nepabeigtā dienasgrāmata


Reply To:

Un tagad - lab?? zi??a! @ 12:20

[info]dienasgramata:

Holivudas aktieris Nikolass Keidžs gatavojas precēt nabadzīgu oficianti, ar kuru viņš iepazinies kādā suši bārā tikai pirms diviem mēnešiem.


Bildinot glīto Alisi Kimu, aktieris viņai pasniedzis gredzenu ar iespaidīga izmēra smaragdiem un dimantiem, un pārsteigtā 19 gadus vecā meitene piekritusi laulībām.

Keidža jaunākais romāns atgādina viņa 1994. gada filmu "It Could Happen To You" ("Tas varētu notikt ar tevi"), kurā viņš spēlēja loterijā laimējušu vīrieti, kas iemīlas oficiantē.

Bruneti Alisi Keidžs ievēroja, apmeklējot bāru "Suši Avenue" Losandželosā.

Aktieris bija ieradies suši bārā, lai kopā ar draugiem nosvinētu Valentīna dienu, un maltītes laikā oficante viņam tik ļoti iepatikās, ka viņš uzaicināja Alisi kopā doties uz Oskaru pasniegšanas ceremoniju.

Pēc tam Keidžs kopā ar jauno draudzeni, kas ir uz pusi jaunāka par viņu, tika manīts vairākās ballītēs un pasākumos, un Alise pavadījusi Nikolasu arī uz Čikāgu un Ņūorleānu, kur viņš strādāja pie savām jaunajām filmām.

Keidžam, kurš savulaik saņēma Oskaru par dzērāja lomu filmā "Leaving Las Vegas" ("Atvadas no Lasvegasas"), līdz šim bijusi dīvaina un ne īpaši veiksmīga personīgā dzīve.

80. gadu sākumā viņš bildināja aktrisi Patrišu Ārketi dienā, kad abi iepazinās. Ākete bildinājumu mēģināja pārvērst par joku, liekot Keidžam vispirms izpildīt virkni viņas prasību. Bet, kad Nikolass šīs prasības patiešām sāka izpildīt, Ārkete nobijās un aizbēga.

1995. gadā abi aktieri atkal satikās un šoreiz patiešām apprecējās.

Taču 2001. gadā šī laulība izjuka, un Nikolass apprecējās ar Elvisa Preslija meitu Lizu Mariju Presliju. Šī laulība ilga tikai 15 dienas.

Vēlāk Preslija fans Keidžs atzina, ka laulība ar Lizu Mariju bijusi kļūda.
 

Your Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

Nepabeigtā dienasgrāmata