Nepabeigtā dienasgrāmata


Reply To:

(bez virsraksta) @ 13:03

[info]dejavu commented on [info]dienasgramata's post:

Well, ņemot vērā, ka mūsu valdība neko nedara, lai samazinātu inflāciju, kā rezultātā uz centrālo banku arvien palielinās slodze, jo tai ir jāsedz starpība starp reālo lata lursu un fiksēto kursu pret eiro, kas ilgtermiņā nozīmē centrālās bankas bankrotu.
Un ņemot vērā, ka mūsu bankas ir izdevušas daudz vairāk riskantu kredītu, nekā tas būtu pieļaujams, kas savukārt ilgākā vai īsākā termiņā nozīmē banku krīzi. Un jāsaka, ka Hansabankas vadība dara gudri, tieši šobrīd pametot kuģi.
Un ņemot vērā to, ka parunājot ar ekonomistiem no Pasaules valūtas fonda, viņi atklāj, ka šobrīd liela daļa ekonomikas zinātnieku ar lielu interesi vēro situāciju Latvijā un Igaunijā, jo jau sen neviena valsts nav bijusi tik tuvu krīzes situācijai, vienlaicīgi valdībām neko nedarot tās novēršanai (tā vietā ar populāriem lēmumiem pērk balsotāju balsis, tādējādi tikai pasliktinot situāciju). Pie reizes šie pētnieki arī iepērk latu fjūčersus, lai izmantotu izdevību nopelnīt.
Un ņemot vērā, ka uzrunāti, mūsu valdības pārstāvji, "savējo" lokā atzīst, ka "sūdi ir lieli".
Un visvairāk jau ņemot vērā, ka sabiedrībā arvien vairāk cilvēku sāk runāt, ka kautkas nav īsti labi. (Un kā mēs zinām, krīzes visvairāk izraisa tieši runas par tām, stipri eksalējot faktiskos ekonomiskos faktorus).


Es priecājos, ka man nav neviena kredīta eiro vai dolāros un par astronomiskām summām iegādātu nekustamo īpašumu.

Katrs pats var nonākt pie saviem secinājumiem.
 

Your Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

Nepabeigtā dienasgrāmata