Nepabeigtā dienasgrāmata


Reply To:

egoistu bariņš @ 07:41

Anonymous commented on [info]dienasgramata's post:

egoistu bariņš! cilvēkam dvēseles kliedziens, bailes nesaprast sevi pašu, lūgums palīdzēt, bet jūs - īss iemesliņš atvērt tēmu, un tad par sevi vien, ap sevi vien :) un nepārtraukti izrādot citiem, ka jā, lūk, mēs te ar savu klātbūtni un savām muļķībām palīdzam tev augt un mācīties. galvenais, cik mēs visi vienādi esam.

jūs, egoisti, nevarat iedomāties, cik saldi rūgti es šonakt izraudājos, jo tikai caur 1000 idiotiskām kļūdām beidzot apjēdzu (t.i., ieraudzīju sevī kaut ko svešu un nesaprotamu), ka draugi eksistē tāpēc, lai viņus ļoti sāpinātu, jo paši mēs sevi nekad nespējam tik stipri sasāpināt, lai no tā kaut ko būtisku iemācītos.

bet redzējāt - jau esošajam egoistu bariņam pievienojās vēl viens, un viss atkārtojas - īss formāls iemesliņs, lai uzsāktu tēmu, un tad tikai par sevi :)

jā, cilvēk, kas šito aizsāki (starp citu, labas zāles pie tevis, un diezgan lētas), izbeidz baidīties un sāc priecāties, ka esi ko jaunu beidzot ieraudzījis un iemācījies. un neaizmirsti, ka ap tevi vienmēr un neglābjami būs tikai un vienīgi nožēlojams egoistu pulciņš. ja pietiek spēku, vairo šo pulciņu, un jo izcilākus egoisma paraugus savāksi, jo jautrāk dzīvosi.

vakar uzkāpu uz diviem veciem kā pasaule grābekļiem:

#1 reizēm ir jāpārkāpj kāds bauslis, lai izvairītos no grēka

#2 provokācija mēdz būt tik veiksmīga, ka provokators nespēj panest iegūtā rezultāta smagumu

i pirmos akmeņus metu, i baļķi savā acī neredzēju. un domājat, ka tagad es to nedaru? atzīšos. daru. apzināti un ar baudu. un kas mani izglāba? tas, ka bībeli ta es neesmu izlasījis. nekad neesmu ticis tālāk par pirmās grāmatas vidu, nejaušām vietām un atstāstiem. un man ego ir bijis liels - man ir licies, ka es varētu bībeli uzrakstīt :)))))))

jā, un šis nolādētais nāves grēks - būt tik slinkam, lai no anonymous pārtaptu par cilvēku ar vārdu. gribat mani no paradīzes izdzīt, ja? gribat man piespiest izdomāt sev vārdu, tātad gribat mani piespiest izdarīt tikai dieva cienīgu izvēlu? nu es taču jau subj. pateicu - egoisti, vieni vienīgi egoisti visapkārt
 

Your Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

Nepabeigtā dienasgrāmata