Nepabeigtā dienasgrāmata


Reply To:

(bez virsraksta) @ 16:48

[info]red commented on [info]dienasgramata's post:

kuce. kur Tu izraki to, ka tas ir darīts publiski un bērnu klātbūtnē? cik saprotu no pieejamās informācijas tas jērs ir nokauts aiz būdas un tie cilvēki ir ieraudzījuši asiņainu jēru, kad tas kens viņu ir pārnesis uz kaut kurieni. toties pēc Tava teksta izklausās, ka ziemassvētku uzveduma laikā galveno personu jēru džeks ir publiski uzšķērdis un apmētājis ar zarnām bērnu pavadījumā dziedot jautru dziesmiņu un ļauni smejoties.

es piekrītu, ka bērniem principā nevajadzētu redzēt šādus gadījumus. bet es kategoriski nepiekrītu, ka šajā gadījumā tas čalis, kas novāca jēru ir izdarījis kaut ko kriminālu. tas ir negadījums un tā pret to arī jaattiecas. piekrītu, ka saimniekam (nevis kāvējam), varētu profilaktiski uzlikt kādu administratīvo sodu, lai nākošreiz nedaudz padomā pirms dara. un tas arī viss.

ja asiņaina jēra ieraudzīšana atstāj bērnam traumu uz visu mūžu, tad es negribu domāt, par kādiem nīkuļiem mūsdienu sterilās paraugmātes mēgina dažu labu izaudzināt. ja māte nav spējīga bērnam saprotami izskaidrot šo situāciju - nevis aurojot par slepkavām un asinspirtīm, bet paskaidrojot, ka jēriņam sāpēja un šitā viņam ir labāk, tad tā ir sūdīga māte. varbūt jāsāk organizēt sistemātiski ekskursijas uz laukiem, kur iemācīt bērniņam (un dažai labai mammai), ka hamburgeri neaug kokos? be real.
 

Your Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

Nepabeigtā dienasgrāmata