Cepot rīsus pirms vārīšanas, tie iegūst īpaši maigu un zeltainu garšu, ko paspilgtina sautētu kabaču gādīgais mīkstums, rotaļīgo šampinjonu un sīpolu frikasē eļļā un tomātu mērcē. Neatņemama šāda ēdiena sastāvdaļa ir "zahtar" (timiāns un kaut kas vēl ar sezama sēkliņām), kā arī "ras el hanout" garšvielas (koriandrs, kanēlis, ingvers, lavanda, rožu ziedlapas, melnie pipari, kassia, galanga, muskatrieksts, krustnagliņas un kardemons). Kas ir kassia un galanga, es nezinu, bet šampinjonus laikam vajadzēja sagriezt sīkāk.
(bez virsraksta) @ 17:54
dienasgramata:
Cepot rīsus pirms vārīšanas, tie iegūst īpaši maigu un zeltainu garšu, ko paspilgtina sautētu kabaču gādīgais mīkstums, rotaļīgo šampinjonu un sīpolu frikasē eļļā un tomātu mērcē. Neatņemama šāda ēdiena sastāvdaļa ir "zahtar" (timiāns un kaut kas vēl ar sezama sēkliņām), kā arī "ras el hanout" garšvielas (koriandrs, kanēlis, ingvers, lavanda, rožu ziedlapas, melnie pipari, kassia, galanga, muskatrieksts, krustnagliņas un kardemons). Kas ir kassia un galanga, es nezinu, bet šampinjonus laikam vajadzēja sagriezt sīkāk.
Cepot rīsus pirms vārīšanas, tie iegūst īpaši maigu un zeltainu garšu, ko paspilgtina sautētu kabaču gādīgais mīkstums, rotaļīgo šampinjonu un sīpolu frikasē eļļā un tomātu mērcē. Neatņemama šāda ēdiena sastāvdaļa ir "zahtar" (timiāns un kaut kas vēl ar sezama sēkliņām), kā arī "ras el hanout" garšvielas (koriandrs, kanēlis, ingvers, lavanda, rožu ziedlapas, melnie pipari, kassia, galanga, muskatrieksts, krustnagliņas un kardemons). Kas ir kassia un galanga, es nezinu, bet šampinjonus laikam vajadzēja sagriezt sīkāk.