1) Sasaldē cīsiņu, sarīvē uz rīves, uzsmērē uz maizes majonēzi un uzber rīvētu cīsiņu. Garšīgi un praktiski, un galvenais - daudz: ar vienu cīsiņu pietiek 5-10 sviestmaizēm; 2) Ja bads neļauj gulēt - ātri iztukšot divas glāzes vārīta ūdens un likties gulēt. Smadzenes uzreiz nesapratīs, ka kuņģis ir apmānīts; 3) Ja rupjmaizi ierīvē ar ķiploku, tad tā smaržo pēc desas; 4) Ja jūs sasaldējat olu, sagriežat to uz pusēm un lieciet cept uz pannas, tiks iegūtas 2 vēršacis; 5) Vienu un to pašu tēju var ievārīt septiņas reizes. Astotajā reizē tējas graudiņi uzpeld, lai paskatītos uz jums; Visbeidzot visgardākais... :) Liesu cālīti pakar logā tā, lai ēna kristu 5 litru katlā ar ūdeni. Šo ēnu vāra 1 stundu. Iegūto buljonu lieto pa 1 tējkarotei 3 reizes dienā... Kam par treknu, var atšķaidīt ar vārītu ūdeni... |
|
Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry |