*Di_wine*


Post a comment

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Namamātēm un ne tikai

 
1) Sasaldē cīsiņu, sarīvē uz rīves, uzsmērē uz maizes majonēzi un uzber
 rīvētu cīsiņu. Garšīgi un praktiski, un galvenais - daudz: ar vienu
 cīsiņu pietiek 5-10 sviestmaizēm;
 2) Ja bads neļauj gulēt - ātri iztukšot divas glāzes vārīta ūdens un
 likties gulēt. Smadzenes uzreiz nesapratīs, ka kuņģis ir apmānīts;
 3) Ja rupjmaizi ierīvē ar ķiploku, tad tā smaržo pēc desas;
 4) Ja jūs sasaldējat olu, sagriežat to uz pusēm un lieciet cept uz
 pannas, tiks iegūtas 2 vēršacis;
 5) Vienu un to pašu tēju var ievārīt septiņas reizes. Astotajā reizē
 tējas graudiņi uzpeld, lai paskatītos uz jums;

Visbeidzot visgardākais... :)

Liesu cālīti pakar logā tā, lai ēna kristu 5 litru katlā ar ūdeni.
Šo ēnu vāra 1 stundu. Iegūto buljonu lieto pa 1 tējkarotei 3 reizes dienā... Kam par treknu, var atšķaidīt ar vārītu ūdeni...
* * *

Read Comments

* * *

Reply to this entry:

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: