1) Sasaldē cīsiņu, sarīvē uz rīves, uzsmērē uz maizes majonēzi un uzber
rīvētu cīsiņu. Garšīgi un praktiski, un galvenais - daudz: ar vienu
cīsiņu pietiek 5-10 sviestmaizēm;
2) Ja bads neļauj gulēt - ātri iztukšot divas glāzes vārīta ūdens un
likties gulēt. Smadzenes uzreiz nesapratīs, ka kuņģis ir apmānīts;
3) Ja rupjmaizi ierīvē ar ķiploku, tad tā smaržo pēc desas;
4) Ja jūs sasaldējat olu, sagriežat to uz pusēm un lieciet cept uz
pannas, tiks iegūtas 2 vēršacis;
5) Vienu un to pašu tēju var ievārīt septiņas reizes. Astotajā reizē
tējas graudiņi uzpeld, lai paskatītos uz jums;
Visbeidzot visgardākais... :)
Liesu cālīti pakar logā tā, lai ēna kristu 5 litru katlā ar ūdeni.
Šo ēnu vāra 1 stundu. Iegūto buljonu lieto pa 1 tējkarotei 3 reizes dienā... Kam par treknu, var atšķaidīt ar vārītu ūdeni...