*Di_wine*


Namamātēm un ne tikai

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *

 
1) Sasaldē cīsiņu, sarīvē uz rīves, uzsmērē uz maizes majonēzi un uzber
 rīvētu cīsiņu. Garšīgi un praktiski, un galvenais - daudz: ar vienu
 cīsiņu pietiek 5-10 sviestmaizēm;
 2) Ja bads neļauj gulēt - ātri iztukšot divas glāzes vārīta ūdens un
 likties gulēt. Smadzenes uzreiz nesapratīs, ka kuņģis ir apmānīts;
 3) Ja rupjmaizi ierīvē ar ķiploku, tad tā smaržo pēc desas;
 4) Ja jūs sasaldējat olu, sagriežat to uz pusēm un lieciet cept uz
 pannas, tiks iegūtas 2 vēršacis;
 5) Vienu un to pašu tēju var ievārīt septiņas reizes. Astotajā reizē
 tējas graudiņi uzpeld, lai paskatītos uz jums;

Visbeidzot visgardākais... :)

Liesu cālīti pakar logā tā, lai ēna kristu 5 litru katlā ar ūdeni.
Šo ēnu vāra 1 stundu. Iegūto buljonu lieto pa 1 tējkarotei 3 reizes dienā... Kam par treknu, var atšķaidīt ar vārītu ūdeni...
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On March 20th, 2009, 01:30 pm, [info]di_wine commented:
Tas cālītis logā varētu piesaistīt arī citus ēdājus no kaimiņmājas ;)))) Tādu varenu mielastu varētu uzrīkot!
[User Picture]
On March 20th, 2009, 01:31 pm, [info]liene replied:
:DDDDDDD
moš recepte "Kaimiņa Zupa" arī varētu būt topā :D
[User Picture]
On March 20th, 2009, 01:35 pm, [info]di_wine replied:
Nu tipa skaties un jūties paēdis? ;)))
[User Picture]
On March 20th, 2009, 01:37 pm, [info]liene replied:
es domāju, te ir dažādas versijas. varētu arī tā - īsa pamācība kaimiņa zupas nosperšanā. vai arī zupu vārīt no kaimiņa ledusskapja satura :D te ir variācijas opcijas!!
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry