*Di_wine*

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Man te fonā Eirovīzija. Kkāda atlase? Un es domāju - nu no kurienes katru gadu tik daudz, kā lai maigāk pasaka.... jefiņu uzrodas, kam liekas, ka ir talants (!), menedžments, ir balss (!), ir šovs (!), lai Eiropas, un es pat teiktu - pasaules, līmenī pārsteigtu, jo pēc idejas uzvara konkursā ir tikai sākumpunkts. No kurienes vispār tās visas "zvaigznes" uzrodas?! Nu tas nebūs ne tizlošanās, ne ākstīšanās šovs, ne iepriekšējo gadu uzvarētāju kopēšana. Man pat gribētos domāt, ka latviešiem ar vienu MarieN ir gana.
Visa šitā māžošanās televīzijā ar atlasēm jau janvārī ir tāds uzpūsts burbulis. Kauns. Kaut kāds "Ko tu proti" līmenis. Kauns.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On January 9th, 2012, 01:29 am, [info]sw commented:
ir šis tas, ko varbūt arī varētu sūtīt, bet diemžēl tikai izņēmuma pēc, neatstrādātas balsis un nesaprotama izruna prevalē. vai tiešām cilvēki, kas viņus apmāca un izlaiž kameru priekšā, pirms tam viņiem nepasaka?
[User Picture]
On January 9th, 2012, 01:31 am, [info]di_wine replied:
Ja vēl ņem vērā, ka uz šito tv jau arī ir bijusi atlase un šie ir labākie, tad.... omg! Jāsāk braukāt pa LV kultūrasnamiem un baudīt dzīvo mūziku.
[User Picture]
On January 9th, 2012, 02:25 am, [info]sw replied:
jāāā :D ar labi daudz cuba libre māgzlas baudāmības veicināšanai.
* * *
[User Picture]
On January 9th, 2012, 07:41 am, [info]kreiza commented:
Latvija ir maziņa, un to ļaužu, kas kaut ko dara, nemaz nav tik daudz. Labi, ka vispār kaut kas notiek. Ak nu jā, Tev tak šķiet, ka latviešiem ar vienu MarieN ir gana ;))) Tad nu dzīvosim bez mākslas, bez mūzikas, bez ai, nu da jebkā, tāpēc, ka tik liels mums ir kritizētāju bars.
[User Picture]
On January 9th, 2012, 01:37 pm, [info]di_wine replied:
Ja Tu to uzskati par mākslu un mūziku, tad piedod... Es laikam savu pianista diplomu, kuru pelnīju 14 gadus, iešu uzkāršu tualetē uz nagliņas.
[User Picture]
On January 9th, 2012, 02:08 pm, [info]kreiza replied:
Nu tad ej un dziedi, un parādi līmeni ;) Bet, ja Tu neko nedari, vēl simti tādu pašu neko nedara, tad kādēļ Jūs satrauc tie, kuri dara? Jā, ja Tu ietu un zaudētu, tad es saprastu Tavu sašutumu...
[User Picture]
On January 9th, 2012, 02:11 pm, [info]di_wine replied:
Tāpēc ka, ja dara, tad tiešām jābūt augstam līmenim, nevis lēkājošiem jampampiņiem pa skatuvi ar primitīviem meldiņiem. Tam pašam Jaunajam vilnim ir kardināli augstāks kvalitātes līmenis, diez kāpēc.
[User Picture]
On January 9th, 2012, 03:02 pm, [info]kreiza replied:
Tāpēc, ka Jaunajā vilnī ir visas milzīgās bijušās padomju savienības (nezinu, kā savādāk nosaukt vienā vārdā to valstu sastāvu, kas piedalās), nevis vienas mazās Latvijas dalībnieki. No tiem pašiem jampampiņiem ir cerība, ka kaut kas iznāks, jo viņi vismaz mēģina, bet no tiem, kas sēž mājās ar milzīgu paškritiku apveltīti... Nu nav cerību.
[User Picture]
On January 9th, 2012, 03:19 pm, [info]di_wine replied:
Es esmu pret viduvējību. Ja cilvēks izdod grāmatu vai glezno gleznu, vai kāpj uz skatuves, ir jābūt līmenim - citādi labāk nemaz neākstīties, bet tiešām labāk sēdēt mājās ar milzīgu paškritiku un trenēties, lai iznāk tiešām labi. Nez kāpēc operas vai simfoniskais orķestris, piemēram, mēgina līdz ģībienam, lai izrādes/koncerti iznāktu perfekti.
Bet vakar es 90% redzeju viduvējības, un man tādas nepatīk, pardon.
Tāpēc arī par Instrumentu koncertu Arēnā esmu sajūsmā, jo tas bija WOW, tā ir jāmuzicē - ar perfekti nostrādātu šovu un lieliski aranžētām dziesmām, nevis jāmuļļājas pa Latvijas radio 2 un jābraukā apkārt pa kultūras namiem, jo latiņu augstāk vairs nespēj pacelt. Bet nu, kamēr būs viduvējību pieprasījums, būs arī viduvēji izpildītāji, kuri mēģinās sevi dēvēt par "mūziķiem".
[User Picture]
On January 9th, 2012, 03:55 pm, [info]kreiza replied:
To jau nosaka vispārējais līmenis, konkurence. Nav tāda pieprasījuma- dodiet mums viduvējību, bet, ja konkrētajā nišā nav pietiekami daudz talantu, tad tukšās vietas aizpilda tie, kas nav tik ģeniāli, kā Tev gribētos. Domā, ka labāk būtu, ja knapi 2 dziesmas būtu, no kā izvēlēties? Starp citu, kas tad bija tie 10%? :D
[User Picture]
On January 9th, 2012, 05:07 pm, [info]di_wine replied:
Man patika Ābelīte, galu galā cilvēks ar pabeigtu Mūzikas akadēmiju.
[User Picture]
On January 9th, 2012, 05:57 pm, [info]kreiza replied:
Mjā... Pat neatceros, ko dziedāja :))) Es tinu pāri visam, kas šķita garlaicīgi un bik paskatījos tikai to, kas ieinteresēja :)
[User Picture]
On January 10th, 2012, 09:55 am, [info]neviens replied:
Man māmiņa uz Z-svētkiem atsūtīja Instrumentu disku, bet nu diezko nepatīk, baigi Kosmosu man atsit..
[User Picture]
On January 10th, 2012, 05:46 pm, [info]di_wine replied:
Šipis jau ir no exCosmosa :) Nezinu par disku, bet koncītis bija līmenī. Kaut kur pat Depeche mode atgādināja, daudz elektronikas.
[User Picture]
On January 10th, 2012, 08:07 pm, [info]neviens replied:
Tas otrs tachu arii bija no Cosmosa.. taapeec ar taa saku.. ticu ka koncerts labaaaks..
* * *
[User Picture]
On January 9th, 2012, 09:12 am, [info]murks commented:
Bet nepiemirsti, ka šis skaitās dziesmu konkurss, ne izpildītāju.

Un iepriekšējā atlase vismaz šogad, šķiet, tikai un vienīgi dziesmām arī bija.

Cits jautājums, kāpēc 20 atlasītās mēģina izpildīt tieši konkrētie censoņi.

* * *
On January 9th, 2012, 09:27 pm, [info]zivju_parstavis commented:
Neskatījos atlasi. Bet runājot par pašu Eirovīziju, manā skatījumā tas ir deju un aerobikas šovs. Pēdējos gados ir ņemts uz pupiem :), jo lielāki, jo augstāks medālis.
[User Picture]
On January 9th, 2012, 10:00 pm, [info]di_wine replied:
Ja? Tādi novērojumi? :D Tik smalki neesmu sekojusi līdzi, manas ausis vnk nespēj ilgi to mūziku paciest. Redzēsim, kas būs šogad :)
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry