*Di_wine*

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Interesanti - ir daudz pilsētu un valstu, kas oficiāli rīko un atbalsta muslimu pasākumus, teiksim noorganizē pirmajiem ciemiņiem muslimu reliģisko centru pa vidu pilsētai un netālu no Jēzus baznīcas, bet nu jau ramadāna noslēgumu, kad viss tur notiek un tad pilsētas vai rajona mērs spiež roku galvenajam lupatainajam?
Ja drīkst piebilst un ja kāds aizmirsis, Eiropas Savienības valstīs nav ļoti daudz iedzimto musulmaņu ar gadsimtiem senām senču saknēm, izņemot tos simtus tūkstošus, kas ir šurp pēdējos gados mērķtiecīgi pārvesti un turpina kuģot masām vien.
Bet izrādās tikko interesantas lietas sabīdījuši.. Manuprāt - plānprātiņi, jo muslimi JAU ir gan policistus, gan civilos paspējuši atštaukāt. OK, galvas vēl nav grieztas.
Ideja - spiedīsim rokas, un viss lieliski?
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On June 6th, 2019, 06:27 am, [info]gnidrologs commented:
Spiež rokas, lai negrieztu galvas. Diegabikšu drosme.
[User Picture]
On June 7th, 2019, 12:53 am, [info]di_wine replied:
Šī tagad būtu jāuztver kā normāla prakse Eiropā, davaite žit družno, neskatoties uz visiem pēdējos +/-5 gados notikušajiem vājprātiem ES teritorijā? Tīri ziņkārība - vēl kur svin un apsveic ar ramadāniem?
[User Picture]
On June 7th, 2019, 06:31 am, [info]gnidrologs replied:
Par svinēšanu nezināšu, bet kopējā pielabināšanās musļikiem jā, ir dominējošā prakse no valdošo politiķu un mediju puses. Izņēmums ir šerpās Austrumeiropas valstis kā Polija, Ungārija etc., kuras jau par to labu laiku tiek saukātas par nacistiskiem ļaunuma perēkļiem no ES funkcionāru un paklausīgo 'žurnālistu' puses. 'Islamafobija' ninče ir populārs termins. Ja tu šo savu ierakstu būtu kādā Rietumvalsts feisītī ielikusi, visdrīzāk būtu čau akkauntam par naida runu.
[User Picture]
On June 7th, 2019, 11:23 am, [info]di_wine replied:
Jā, nu tas man nebūtu nekas jauns, jau vismaz 3 reizes FB konts ir bijis bloķēts, tikko bija notikumiņš arī ar airbnb :D :D (http://klab.lv/users/di_wine/1609949.html), īsāk sakot, konkrēti aizgājuši ķīselī. Un, godīgi sakot, es neredzu pozitīvu turpinājumu tādai "draudzībai", imho, tas ir tikai laika jautājums, cik ilgi muslimi klusiņām sēdēs visos ES nostūros.. Pavisam godīgi sakot, kaut kādus brīnumus gaidu arī no jaunievēlētā Levita.
[User Picture]
On June 8th, 2019, 10:28 pm, [info]gnidrologs replied:
Latvija ir perifērija un mūs tas skarts pēdējos, ja vispār, taču tieksme iet kreisajā totalitārismā Eiropai jau ir labu laiku un tas mūs SKARS. Atstāšu šeit savu aģitpropu - esi moža! :P
[User Picture]
On June 9th, 2019, 01:18 am, [info]di_wine replied:
Nebūt tādam līdzinātos pohuistiskai nāvei.
N-tie avoti stāsta, ka pasaules dižie alkst pēc kara. Naudu māk skaitīt, bet tas laikam viņu pusē arī ir viss...
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry