*Di_wine*

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Psihoterapeits:
"Spēcīgs cilvēks neniknojas, jo viņu tas neinteresē. Dusmojas tikai vājais un atriebīgais. Atriebība un naids ir vājuma pazīmes."
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On June 28th, 2017, 07:44 am, [info]kreiza commented:
Psihoterapeits sametis visu vienu kaudzē. Dusmas ir normāla cilvēka reakcija uz kaut ko ļoti sliktu, kas nodara viņam vai kādam citam, pret ko viņam ir empātiska reakcija, ļaunu. Dusmas ir vajadzīgas, kaut vai tāpēc, lai uzdotu vajadzīgo enerģijas līmeni cīņai. Teiksim, kādam vājākam dara pāri, un viņš ir jāglābj. Savukārt, atriebība un dusmu un aizvainojuma auklēšana cauri gadiem gan ir vājuma un dumības pazīme (lielākoties, bet pieņemu, ka ir izņēmumi :) )
[User Picture]
On June 28th, 2017, 09:18 pm, [info]di_wine replied:
Tas būtu jālasa kontekstā, bet visu nodaļu pagaidām nav tiesību publicēt :)
Runa par provokācijām, provokatoriem un to, ka tādiem ļauties nevajag, jo zaude garantēta. Un, kad tu neļaujies provokācijām, tas provocētājs pats saprot, ka ir zaudējis un var kļūt dusmīgs, nikns, bet tas norāda uz vājumu.
Kaut kā tā.
* * *
[User Picture]
On June 28th, 2017, 09:57 am, [info]snauts commented:
Es taču neiešu atzīt, ka esmu vājš. Apspiedīšu dusmas domājot, ka tā ir nedusmošanās. Brīnīšos no kurienes manī tas rūgtums. Iešu rakstīt indīgus komentārus Cibā. Bet savādāk jau psihoterapeitam taisnība. Viņš droši vien uz nevienu nedusmojas.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry