*Di_wine*

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Jautājums virtuves pavēlniecēm. Tā kā vēlos (un vielmaiņa/vecums arī dara savu) mainīt ēšanas paradumus, vai un kāda pieredze ir ar šāda tipa aparātiem (ieskaitot, protams, kopšanu, tīrīšanu, ēdiena daudzumu, garšu, ierīces ilgpastāvēšanu, reālu izmantošanu ikdienā), kas jāņem vērā:
1. , 2. , 3. ?
Tags:
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On January 22nd, 2014, 09:18 am, [info]missalise commented:
Pirmais man bija, bet galīgi neaizrāva. Aizņēma šausmīgi daudz vietas virtuvē. Un es tā īsti neiemācījos ar viņu apieties un beigās atdevu kaut kam laikam, kas par to izrādīja interesi.
* * *
[User Picture]
On January 22nd, 2014, 10:25 am, [info]f_g commented:
Ir pirmais. Lietoju diezgan bieži. Gatavoti ir gan dārzeņi, gan zivis, gan rīsi vārīti, gan olas pamēģināju arī uzvārīt. :)
Jāsaprot, cik daudz gatavosi vienlaikus dažādas lietas. Man ir divstāvīgs aparāts, bet reizēm pietrūkst tas trešais līmenis. Tomēr kopumā, ja gatavo dārzeņus ar zivi vai gaļu, tad pietiek ar tiem diviem stāviem. ;)
[User Picture]
On January 22nd, 2014, 02:52 pm, [info]di_wine replied:
Bet teiksim tai vienā iedalījumā var likt kopā burkānu ar sīpolu vai zirnīšiem?
* * *
[User Picture]
On January 22nd, 2014, 10:30 am, [info]burberry commented:
Ir ok, ieteiktu izvēlēties tādu, kur plastmasas detaļas ir minimums.
[User Picture]
On January 22nd, 2014, 10:31 am, [info]burberry replied:
Es par #1 :)
[User Picture]
On January 22nd, 2014, 02:52 pm, [info]di_wine replied:
Kāpēc?
[User Picture]
On January 22nd, 2014, 04:20 pm, [info]burberry replied:
Saplīst..
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry