*Di_wine*

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Netieku vaļā no domām par to nabaga pirmklasnieku Jaunjelgavas videnē, kuru līdz asinīm atspārdījis kroplis no 5.klases.
Līdz asarām.
Gan par to, ka bērnam tādas šausmas bija jāpārdzīvo, gan par to, ka jau mēnesi ārstējas, bet vēl joprojām sāp un nav vesels. Gan par to, ka pieaugušie bezatbildīgi atstāj vainīgo nesodītu. Gan par to, ka vainīgais jūtas kā varonis. Kas tur no tāda marazmātiķa izaugs... Garīgs kroplis.
Es tikai saku sev, ka jātiek tam pāri, ka notikušo neizmainīt... Bet acu priekšā tik dzīvelīga aina, kā mazo tur un viņam sit, un viņam sāp, un viņš cieš...
Kāpēc pasaulē ir tik daudz ciešanu... Kāpēc dievs radījis tādu pasauli, kur pat bērnam ir jācieš...
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On May 23rd, 2013, 02:13 pm, [info]nervukamolis commented:
tevi arī aizķēris, ko. Baigi smagi par to domājot, kamols kaklā un nenormāli bezspēcīga vēlēšanās visus tādus maziņus nosargāt un aizstāvēt..
Tiesa gan, nav ne jausmas, kā jūtas vainīgais, un kāpēc vispār bērni kļūst par tādiem varmākām.. ej nu sazin, kas tur ģimenē notiek :/
[User Picture]
On May 23rd, 2013, 02:32 pm, [info]di_wine replied:
Nožēloju, ka to linku atvēru. Jau otro dienu murgi pa galvu.
Pie tā raksta daudz komentāru, minēti vainīgā un viņa sencīšu vārdi, daudz visādas info.
Es tikai ceru, ka cietušajam visas sāpes un notikums pēc iespējas ātrāk aizmirsīsies, ka izaugs par normālu un veselīgu cilvēku. Un ļoti ceru, ka vainīgais saņems pēc pilnas programmas par nodarīto. Arī tie, kas turēja un noskatījās.
Jo īpaši laikam aizķēra, jo atvase šogad sāks iet skolā. Paldies dievam privātā ar maz skolniekiem un reliģisku novirzi.
* * *
[User Picture]
On May 23rd, 2013, 03:17 pm, [info]nervukamolis commented:
m, es redzēju sižetu pa TV. Tas, ka ir savējie pekauši, uztveri, protams, vēl vairāk saasina..
[User Picture]
On May 23rd, 2013, 04:02 pm, [info]di_wine replied:
Nu jā... Bet, neskatoties uz to, mani vienmēr līdz sirds dziļumiem aizskar gadījumi, kur tiek darīts pāri vājākajiem un bez vainas esošiem, dzīvniekiem un maziem bērniem ;(
[User Picture]
On May 23rd, 2013, 05:24 pm, [info]nervukamolis replied:
+++
un veciem, vientuļiem cilvēkiem
* * *
[User Picture]
On May 23rd, 2013, 04:25 pm, [info]asaa commented:
Es varētu šo pašu rakstīt... Arī cenšos no gavas izmest, arī viss acu priekšā rādās, domāju...
* * *
[User Picture]
On May 23rd, 2013, 05:04 pm, [info]burberry commented:
Ak dies, kāpēc es šo lasīju.....
[User Picture]
On May 23rd, 2013, 07:45 pm, [info]di_wine replied:
Citreiz gribas nolīst no visas "civilizācijas", no cilvēkiem-kretīniem, no visa ļaunā un no vardarbības. Pasaule iet sviestā.
On May 23rd, 2013, 08:57 pm, [info]mans_psihiatrs replied:
+1
* * *
On May 23rd, 2013, 09:01 pm, [info]mans_psihiatrs commented:
"live by da sword,die by da bullet"

nEZINU,FILMAS UN INTERNETS VAINIGI LAIKAM,un,protams,ta kroplena vecāki.

varetu gari un plaši apspriest šo temu.

mani skolā ari sita,regulari, katru dienu-un redzi,ar ko tas beidzies tagad.

[User Picture]
On May 23rd, 2013, 09:12 pm, [info]di_wine replied:
Tas viss ir tik drausmīgi... Tā bērnu nežēlība. Paldies dievam man tas viss ir sveši. Gāju normālā, sakarīgā skolā, kur bērniem nebija laika nodarboties ar sviestu, kur bijām nodarbināti caurām dienām ar mācībām un mūziku, kur bērni nāca no mākslinieku ģimenēm, pilnīgi cita aura un noskaņa. Un zini, kādas bailes par savu bērnu, kad kaut kas tāds notiek pasaulē...
On May 23rd, 2013, 09:19 pm, [info]mans_psihiatrs replied:
es nesaprotu kā berns var but nežēligs apriori.

mana gadijuma es jau no bērnu dienam loti milu dizvnieciņus (un joprojam ^_^) ,a cilvekus gan man nav žel (nu,izņemot visadus dzives pabernus,piemeram,ubagus,vnm iedodu viņeim naudiņu,ja neizskatas pec tadiem,kas vienkarši nodzers to)

manuprat,ir svarigi,lai berniņam jau pavisam mazam esot ,tiek radita tada labestibas noskaņa-bilžu gramatas un tamlidzigi.

diemžel jaatdzist,ka esot pieaudzis,esmu izturejies loti nezeligi,pie kam nemotiveti,un to noželoju,bet manit jau nevar vairs neko.

par motivetu un pamatotu agresiju gan neko neparmetu sev,bet to nemotiveto gan.

//nedaudz izpludu out of topic

[User Picture]
On May 23rd, 2013, 09:27 pm, [info]di_wine replied:
Pirmais, ko mums skolas galvenā metodiķe teica - atcerieties, ka bērni ir ļoti nežēlīgi. Es domāju, ka tur darbojas arī primitīvāka pasaules uztvere un dzīves pieredzes trūkums, vērtību trūkums, kad dzīvība nav nekas, ka otrs nav nekas, esmu tikai es - lielais EGO.

Jā, bērns jāaudzina mīlestībā un viņam jāvelta uzmanība. Tieši bērnam, nevis darbam un naudai. Jo tādos 11 gados jau vairs neko neizmainīt, vecāki vairs nav autoritāte.

Man liekas, tu tādam kretīnam piecklasniekam, kas klapē sīkos, varētu dot labu pamācību, vienkārši sadot pāris reizes pa muti. Ar tādiem jau savādāk nevar.

On May 23rd, 2013, 09:25 pm, [info]mans_psihiatrs replied:
emm,jā,atcerejos,es gan dusmas (neatminos,aks bija uznacis) uz gramatas uzzimetam suņukam izduru acis,bet pec tam raudāju,jo kā gan tagad sunītis bez acīm.

Gribeju rakstit par to,ka savas sapes un ciesanas neizgazu uz citiem,piemeram,neaizsargatiem dizvnieciņiem,bet re-atminejos,ka bija gan precedenti,gan uz uzzimeta suņuka,hvz,kads demons mani tobrid bija apsedis.

[User Picture]
On May 23rd, 2013, 09:30 pm, [info]di_wine replied:
Nu labi, uzzīmēts... Gadās. Bet, kad realitātē kaķiem griež astes nost un acis dur ārā. Takš FB bija bildes, kur mazam kaķēnām kaut kāda peža ar augstpapēžu kurpes papēdi acis izdur. Nevaru šitos skatīties. Nesaprotu, kam tas patīk. Nesaprotu, ka var palikt vienaldzīgs.
* * *
[User Picture]
On May 25th, 2013, 12:12 pm, [info]kro commented:
a ko pats sitējs saka? kāds ir bijis iemesls? tā pat vien, nevienam pautus tak līdz asinīm nenozilina.
[User Picture]
On May 25th, 2013, 06:46 pm, [info]di_wine replied:
Pie tā raksta kasjauns.lv bija daudz komentāru, daudz sīkāka infa, bija minēts kretīnēna vārds un ka viņš raksta poustus draudziņos ka varonis, bet es tajā visā neiedziļinos, jo nervi netur. Žurnalisti, protams, neko nepēta. Paziņo pliku ziņu, un viss.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry