17 Jūnijs 2013 @ 12:55
 
Rit 12. diena darbā, bitches - varētu mierīgi nolauzt vēl vienu tādu pašu strēķīti, darbs kaulus patiešām nelauž, taču šajā amoka skrējienā pēc ikviena lieka lata, ko iestūķēt dirsā parādiem, es esmu izdegusi kā trepjutelpas lampiņa, visas manas intereses aprobežojas ar to, kā samaksāt īri un ar kāda kalibra mietu bakstīt savu bezdarbniecisko rodņu prātīgāka darba atrašanas virzienā - ja es būtu japānis, aiz kauna par savu nespēju apgādāt saimi uztaisītu harakiri tepat darba tualetē, bet kas tev deva, nevar tak pakaļpalicējus vienus atstāt.

Uzvelciet skaistāko, kas jums skapī ir, un pisieties dirst, mīļie patērētāji.
 
 
( Post a new comment )
[info]termostats on 17. Jūnijs 2013 - 13:51
Kāpēc tu maksā īrī par kaut kādiem nestrādājošiem radiem? Līgums ir ar tevi? Ja nē, tad tin prom un lai paši tiek galā. Ja jā, tad to var lauzt un arī lai tiek galā.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
[info]dhonass on 17. Jūnijs 2013 - 14:32
yea, I know. mani tikai nomāc apziņa, ka bērni ir defaultā domāti, lai apgādātu vecākus.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]termostats on 17. Jūnijs 2013 - 15:39
Tas ir pie nosacījuma, ja vecākiem darbspējīgie gadi ir aiz muguras vai arī ir kāds objektīvs iemesls, kāpēc tie nav spējīgi strādāt, nevis ja viņiem vienkārši ir slinkums. Un "nevar atrast darbu" nav arguments.

Lai normāli apgādātu vecākus, vajag vispirms savu dzīvi sakārtot. Tavs pienākums ir to izdarīt, vecāku pienākums - radīt apstākļus, lai tu vismaz pirmos divdesmit darba gadus varētu strādāt sev.

Kaut kā tā.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)