10 Jūlijs 2010 @ 20:29
 
Šiverējos pa virtuvi un radio sāka spēlēt Unintended - loģiski, man vairs simtu gadu bez svētdienām nevajadzēja nekādus kartupeļus un vistas fileju rīvmaizē, stāvēju pie plīts un priecājos vēl maniakālāk nekā tonakt, kad turot viņu, apsaldēju rokas [cik ironiski].
Dārgie [info]dhonass lasītāji, joprojām neesmu sapratusi, ko ellē jūs šeit esat atraduši, te taču nav pilnīgi nekā saturīga, tikai alkohols, neizdevušās attiecības un garlaicīgu dienas notikumu pārstāsti, a jūs tik piedraugojat un piedraugojat, pa šodienu vien 3 jauni lasītāji - protams, par gaumi nestrīdas, vienam patīk Kafka, bet citam Donalda Daka komiksi, taču es nudien nesaprotu, kas te tāds ir.
 
 
Skaņa: Muse - Dark Shines
 
 
( Post a new comment )
[info]dhonass on 11. Jūlijs 2010 - 17:51
pasargdieviņ lnt iepīties, pēdējos piecus gadus viņi tikai un vienīgi brauc uz leju, tad jau labāk bliezt pašam savu kanālu augšā.
hm, kulinārija. reizi dienā vakariņas uztaisu, taču pieklājīgi.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]zefiirs on 11. Jūlijs 2010 - 22:11
un lnt jau ari bija pa to pasu liniju, nemaz negrasos iedzilinaties televizijas un televizijas kanalu likteni, esmu absoluti neieintereseta.

es taisu pa dienu pusdienas, dazreiz divreiz, vakarinas ari, dazreiz gatavoju kadiem 15cilvekiem, bet parasti plus minuss pieciem, sevi ieskaitot
paris dienas atpakal gatavoju vacu berniem, tad bija vairak ka pieklajigi :D pieci edieni, un tapat vini tikai pagramstijas, bet nu ko tur parmest, tada dzive, tv un kecups.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)