running to stand still

August 25th, 2010

01:18 am

es gribētu teikt, ka man iet labi un viss ir superīgi, bet laikam tā nebūtu tiesa. nav jau arī slikti.. it kā.
kaut kādā trešajā nedēļā tas mūžīgais man tikko bija divi ali stāvoklis vairs nav pietiekami, lai uzturētu normālas attiecības un turpinātu tāpat kā iepriekš. laikam nekad nebiju tā īsti piefiksējusi, cik liels darbs ir normālu, funkcionējošu attiecību izveidošana.

07:45 pm

noskatījos Reservoir Dogs šodien. filma kā filma, es laikam nekad neesmu bijusi baigais Tarantīno fans, lai arī vispār jau man viņš patīk, bet tur bija tā viena aina, kur visi trīs stāvēja ar paceltiem ieročiem viens pret otru, un tas bija tieši tāpat kā Inglorious Basterds tajā kroga ainā - tu kā skatītājs zini, ka viņi beigās visi viens otru apšaus, jo nekādi citādāk tā aina nevar atrisināties.
šodien diezgan daudz pļāpāju par kino, bet tāda īsta kino badija vēl nav. viņi visi ir kaut ko redzējuši, kaut ko lasījuši, bet kaut kā mums nesapas. no otras puses, nevajag jau vienmēr būt vienprātībai, bet vajag vismaz vienu, nez, intereses līmeni. un to es vēl neesmu atradusi.

un tagad es pirmo reizi pēdējo divu nedēļu laikā iztaisnoju matus, mums vakarā būs izbrauciens pa kanāliem. labākā daļa man liekas tas, ka mums par to nebūs jāmaksā.
Tags: ,
Powered by Sviesta Ciba