running to stand still

November 2nd, 2009

12:12 pm

brīnišķīga saule un smieklīga gramatika, un no rīta es pamodos nevis no modinātāja, bet no tās spožās saules logā. atvedu no mājās papēžzābakus, biju jau pilnīgi aizmirsusi, how does it feel. vecāki savā milzīgajā vēlmē man palīdzēt jau pirms kāda laika sarunāja man runas pedagogu, ja tā to var saukt, un piektdien es pie viņas pirmo reizi biju aizgājusi, mācīja mani pareizi elpot un kustināt muti. un tie elpošanas vingrinājumi ir reāli foršs veids, kā no rītiem kārtīgi pamosties.

un tagad mēs vārīsim pusdienas un dzersim c vitamīnu, un iesim uz lekcijām. šonedēļ es tiešām gribu būt labāks cilvēks.
Tags:

02:55 pm

brāļa filoz. projektam ir rēcīga reklāma feisbukā
La philosophie analytique vous intéresse ? Vous aussi vous voulez être sexy ? Vous avez beaucoup de choses à dire sur la décision, sur le perfectionnisme du sujet, sur la théorie somatico-cognitive, sur la forme grammaticale, sur le vague ? Vous aussi vous pensez que la politique et l'art peuvent être analytiques ? Vous avez d'excellents arguments cosmologiques ? Vous êtes amoureux de L. Wittgenstein ? Vous êtes convaincus d'être plus malins (et plus sympas) que les continentaux ? Vous rêvez de créer une polémique ? Vous avez adorez le premier numéro ? Vous avez envie de vous entraîner, de progresser, de partager ? La REPHA n'attends que vous, quelques soient vos envies et vos motivations !

10:10 pm

mazliet mazāk par pusotru mēnesi kopš pēdējā frizieres apmeklējuma, un es jau varu sasiet normālu asti. (un tas ir daudz maniem matiem)

p.s. un vēl uz skapja mums tagad ir watchful protector, no kura pat koju kaķis baidās - mans īstais un vienīgais (piepūšamais) vīrietis Betmens ar reāli smieklīgām ausīm un nemāku lidot.
Tags:
Powered by Sviesta Ciba