running to stand still

February 6th, 2009

06:44 pm - piektdienu pieradumi

man ir iesnas un sāpoša galva, un diži plāni saistībā ar nedēļas nogali un skolas sakarā darāmo lietu daudzumu. (48 stundas taču ir daudz, vai ne). un vēl šodien biju konsultēties par studijām ārzemēs, un tāpēc esmu mēreni sadrūvējusies. man laikam vienkārši vajag kādu, kurš paņemtu pie rokas un pateiktu, ko un kā izvēlēties. two wrongs don't always make one right, un izvēļu daudzumi vienkārši ir pārāk lieli. lai nu kā, galvenais secinājums ir viens - jāsāk kaut kas darīt, bez portfolio mani nekur neņems (iesākumam laikam pietiks ar to, ka es beidzot atradīšu, kā laptopā dabūt garumzīmes, un noskatīšos Barry Lyndon)

man vienmēr salst tikai vienas rokas pirksti. ļoti nāk miegs un galvā pilnīgs tukšums, vēstures pēcpusdiena ir izsūkusi manus spēkus, pff.

un šādā stāvoklī vienmēr aktivizējas mana spēcīgā iztēle, kas liek visus vārdus vizualizēt. tā nu, piemēram, dzirdot vārdu desire, acu priekšā uzreiz redzu Rikiju Mārtinu baltā kreklā jūras viļņos saulrietā, bet vārds strēlnieki nez kāpēc liek ieraudzīt kentauru baru, kas nodarbojas ar loka šaušanu.
Tags: , ,
Powered by Sviesta Ciba