running to stand still

July 19th, 2007

11:20 am

Take this test at Tickle


Your vibe is Tickled Pink


What's Your Vibe?

Brought to you by Tickle

You've got a sweet side that likes nothing better than to be tickled pink. That's why your charming vibe always rubs people just the right way. An affectionate soul like you is always thinking of others, and you find joy in being a generous and engaging part of your community. After all, you know it's much more rewarding to give than receive.

This doesn't mean that you won't stand up for yourself when necessary. But you think things through before acting, and you tread lightly when you can. And there's no better way to make a bigger or more lasting impression on people than by leaving them tickled pink too.
Tags:

10:52 pm - vainoju mēness fāzes, like always

vakar runāju ar savu pamatskolas klasesbiedreni, novāvuļojām kādas 20 min, katra savā telefona galā ērti ieritinājušās. sarunas laikā sapratu, cik ļoti man to meiteņu pietrūkst - viņas ir tik vieglas. nu, varbūt ne gluži fiziski - viena drīz varētu pietuvoties 70+ kg atzīmei - bet nu tādās banālās lietās kā pasauluztvere un raksturs. lai kas arī notiktu, viņas no visa izkulsies rāmā mierā. un tā ir īpašība, kas tik ļoti pietrūkst man. liekas, pusi mana svara sastāda mūžīgas skumjas un vidēji smaga melanholija, un to nu nevar zaudēt diētu kūrēs un izsvīst trenažieru zālē. nav īpaši glaimojošs salīdzinājums, bet reizumis es sevi iztēlojos kā lielu recekli, kurš pārvietojas lēni un smagnēji, pilns ar nelaimīgām atmiņām un skumjām. un pats trakākais ir tas mans rāmums.  tad, kad esmu problēmās, nē, tad es eju pa gaisiem, bet tā, ikdienišķi, esmu pārāk, pārāk viduvēja. pārāk mierīga.

it kā būtu tāda rāma drāma ar ambīcijām tikt iekļautai traģikomēdijas žanrā

Powered by Sviesta Ciba