my hovercraft is full of eels - [entries|archive|friends|userinfo]
dekaels

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[15. Feb 2012|23:10]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]heda
Date:15. Februāris 2012 - 23:54
(Link)
Kurai paaudzei tad palaimējies viņus nepiedzīvot:
20.gs. pirmās puses biedrus mauzerus ādas mēteļos, gs. otrās puses onkuļus nospeķotos uzvalkos, modernos FSBšņikus Lindemanu un Ušakovu?
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:16. Februāris 2012 - 01:33
(Link)
sorry, iepriekšējie komenti bija kautkāds balzāma inspirēts neaļo reakcijs, kas nekorekti turpina manu argumentāciju šķērsām tavējai :)

korektāk būtu:
es pieļauju, ka varētu tieši tagad kūņoties paaudze, kurai nav priekšstata par to, ka balsot/nebalsot atbilstoši savai pārliecībai ir okei (nevis tur kaut kāda nodevība, par ko būtu jāsatraucas, ka tevi kāds darbā nepieņems, jo nav zīmoga pasē)
un jā, es arī pieļauju, ka varētu būt paaudze, kurai krievu valoda asociējas nevis ar kautkādiem kretīniem nospeķotos uzvalkos, bet ar 1) draugiem un klasesbiedriem, kam šī valoda ir dzimtā 2) vēl vienu krutu valodu, ko iemācīties. Mans puika šobrīd ierindojas gan 1., gan 2. kategorijā, bet diemžēl man laikam būs jāveic skaidrošanas darbs "kāpēc citiem liekas, ka tavs klasesbiedrs Viktors nav okei, jo skolotāja viņam vielu paskaidro krieviski; bet tas galīgi nenozīmē, ka Viktors nebūtu okei"

un pavilkties uz politisko balagānu, lai radītu konfliktu cilvēkos, kas ir draugi, kaimiņi un radi? tāpēc, ka bail no kautkādas mistikas nospeķotos uzvalkos? pfff.
[User Picture]
From:[info]heda
Date:16. Februāris 2012 - 06:08
(Link)
Kāds klasesbiedram, kurš ir ok, sakars ar čekistu FSB aktivitātēm? Protams, jebkurā ES valstī klasesbiedrs korejietis, persietis vai krievs ir ok, bet valsts valoda nekad nebūs korejiešu, persiešu vai krievu.