{ scrollbar-3dlight-color: black; scrollbar-arrow-color: red; scrollbar-base-color:; scrollbar-darkshadow-color: blacks; scrollbar-face-color: black; scrollbar-highlight-color: white; scrollbar-shadow-color: red; } } ?style=mine - Okupācijas piemiņas memoriāla skices
?style=mine - Okupācijas piemiņas memoriāla skices [jaunākie raksti|arhīvs|draugi|pa mani]
?style=mine

[ pa mani | sc userinfo ]
[ arhīvs | journal archive ]

Links
[Vietas, kuras ir vērts apmeklēt| The Gay Adventures Of Burnt Face Man Urlas Chuurch of Apathy Zergiem.lv ]

Okupācijas piemiņas memoriāla skices [5. Dec 2007|19:14]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Garastāvoklis: |awake]

Lai nebūtu tā, ka mani atkal pārsteidz ar kādu melnu monstru Daugavas vidū, nolēmu savlaicīgi apskatīties skices komunisma upuru piemiņas memoriālam. Secināju, ka liela daļa darbu gan ir vai nu vienkārši fiziski atbaidoši, vai arī nepiemēroti konkrētajai lokācijai. Personīgi, es balsotu par šo savdabīgo kubu. Tiesa, diez vai manam vai citu rīdzinieku viedoklim ir kāda nozīme, jo, protams, visu izšķirs žūrija, kādas viegli infantilas dāmas vadībā.
saiteMan ir ko teikt

Comments:
[User Picture]
From:[info]mindbound
Date:5. Decembris 2007 - 19:22
(Link)
Patiesību sakot, no apskatītajiem variantiem arī man ieplaisājušais kubs liekas vispievilcīgākais.
From:[info]nulle
Date:5. Decembris 2007 - 19:32
(Link)
Vaaai, kur vajadzīgs okupācijas piemiņas memoriāls! Pilnīgi neizturami nepieciešams!!
[User Picture]
From:[info]mindbound
Date:5. Decembris 2007 - 19:50
(Link)
Kālab gan ne? Piemiņas vieta, manuprāt ir gan vajadzīga - gan nacistu, gan komunistu režīma upuriem tā ir vienlīdz vajadzīga. Tiesa gan, vajadzētu vēl trešo, kaut tīri simbolisku - Režīmu Neskarto Laiku upuriem, kur nav vajadzējis, un nevajag, nedz vājprātīgu vācieti, nedz prātu izkūkojušu megalomānu gruzīnu - lieliski pietiek ar pašiem cilvēkiem, kuru mīļākā izklaide, tāpat, kā senās Romas laikos un kopš laika gala, ir citu cilvēku slaktēšana, vienalga, kādu - īstu vai iedomātu - iemeslu dēļ.
[User Picture]
From:[info]klusums
Date:5. Decembris 2007 - 20:13
(Link)
Bet ne jau ŠObrīd. :/
From:[info]nulle
Date:6. Decembris 2007 - 00:31
(Link)
man liekas, padsmit gados „okupācija” ir nodrāzts termins — visi tagad ir labiņie un neviens nav pie vainas (nu, izņemot Rubiku), ka tāda „okupācija” pastāvēja. Bet nevis plēsīs matus, — taisīs kaut kādu betona (koka? stikla? man vienalga) sūdu (vairāk vai mazāk „māksliniecisku”)
[User Picture]
From:[info]darkans
Date:6. Decembris 2007 - 10:44
(Link)
kam tie mati jāplēš? memoriāls ir vajadzīgs. varbūt vienkārši Latvijā trūkst talantīgu tēlnieku.
[User Picture]
From:[info]simri
Date:5. Decembris 2007 - 19:55
(Link)
Naudas jau mums pārpārēm visādus tizlus krāmus būvēt, atvainojiet jel par valodu.
Lai tauta kaut izmirst, kaut no bada (jo izglītības, medicīnas un policijas jau vairs nav). Bet viņi tik un tā būvēs tās preteklības. Uz priekšu!
[User Picture]
From:[info]atiitis
Date:6. Decembris 2007 - 09:53
(Link)
Ak shausmas! Es ceru, ka neviens no tiem meistardarbiem taa arii neieraudziis dienasgaismu. Kaa tie arhitekti speej naktiis guleet? Nu labi, es veel piekaaptos tam saplaisaajushajam kubam, bet nu kopaina noteikti liek maziem beerniem raudaat visaa pasaulee.

Opukaacijas muzejs tur toch neiederas - vajag to atbaidosho kurpju kasti nojaukt un visu to pasaakumu iekaartot vietaa, kur tas neaizsedz tik daudz acis prieceejoshas lietas. Pagaidaam tas (kopaa ar Las Vegasas tipa rotaajumiem uz Akmens tilta) ir vnk satriecoshs pirmais iespaids kaadam iebraucot Riigaa no attieciigaas puses.

Peec tam briivajaa laukumaa, protams, var buuveet kaadu pieminekli, pat divus, bet ne jau kko ar taadu pashu vai pat lielaaku atziimi tizluma skalaa!

Un tas melnais operas kluchu projekts? Oh don't get me started! :))
Ja vinji tieshaam to uzbuuvees, es jau Laurai teicu, ka muusu maaja izskatiisies apm taada kaa Fight Klubaa. Send in the soap! Neviens taa nenjirgaasies par manu dzimto pilseetu!
[User Picture]
From:[info]darkans
Date:6. Decembris 2007 - 11:06
(Link)
nja, ko padarīt? TP mafija darbojas kā ceļa rullis. Atceries, kas notika ar Rīgas mēru Aksenoku (JL), kad šis ieminējās, ka koncertzāles projekts ir krap un šis tādu neļaus būvēt? - nākamajā dienā mums jau bija jauns mērs Birks (bijušais ārsts un multimiljonārs) kuram viss patīk.