hipopotama pieraksti

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ciba, tu, kas visu zina.
Kas ir labi virtuves kombaini (interesē rīve un blenderis)?
Putekļusūcēj? (Lai neaizņem daudz vietas)
Airfryer vs instapot?

Jo pēc aliču uzlējuma liekas, ka kaut kad es pieaugšu un gribēšu gatavot, bet visas mūsu iepriekšējās virtuves technikas palika Amerikā, jo bija kļuvušas netīrasnepareizie kontakti un tā.
  • Par kombainiem - ikdienai vai ziemas krājumu ražošanai? Man ir Phillips Cucina viens no vienkāršākajiem modeļiem, esmu ārkārtīgi apmierināta. Aptuveni šāds: https://www.ksenukai.lv/p/virtuves-kombains-philips-hr7320-00/casl?cat=26x&index=5

    Bet man ir arī Bronners rīve, šitāda tikai ar iespēju arī rīvēt/sagriezt dažāda izmēra salmiņus https://rito.lv/lv/veikals/virtuves-piederumi/virtuves-piederumi/rive-universala-v5-power-oranza, pirkta tajā pašā Rito, bet ir papildus divi maināmie asmeņu bloki - dārga, bet labākais 10 gadu pirkums, zupām jau sen kubiņus aizstāj ar šo sarīvētie "salmiņi")

    Par putekļsūcējiem - bezvadu, vadu? Es rudenī dabūju Jimmy v51, ir savi plusi, savi mīnusi, bet jaudīgs viņš ir viennozīmīgi. Un mums gana ērti glabājams, jo man tieši labi, ka baterija lādējama arī atsevišķi. Par šo man jāpameklē, ko lasīju, katrā ziņā youtubē ir vairāki cordless vacuum apskati, Dyson protams rullē, bet 'Jimmy un vēl viens D.... bija līdzvērtīgi (jimmijam vienīgais "trūkums', ka nav spec paklāju birste, bet mums visur koka grīda, tāpēc tas tieši ir pluss, jo esošā cietajām grīdām ir super)

    Par pēdējo - LV populārāki ir multikatli. Man arī ir, bet kādreiz lietoju vairāk, tagad kautkā čakars viņu tīrīt (pats katls ir izņemams, bet tvaiki un garaiņi tomēr arī aizķepina.
    • Dreame bija otrs cordless, ko papētīt
    • kombains būs jāpapēta (ikdienai; nedomāju, ka baigi ražošu, vismaz tuvākajā gadā-divos). Man gribētos, lai ir viss vienā: blenderis + rīve + griezējs, bet tas laikam par daudz prasīts + tik un tā dažādie trauki un uzgaļi aizņemtu vietu, tad jau labāk, lai divi atsevišķi aparāti. Laikam.
      Tās salmiņu rīves man neder kopš nācās apmeklēt traumas un šūt pirkstu (daži ir tizlāki par citiem, reāli notizlojos, tīrot māju, nepaskatījos, ka nolieku asmeni bez uzgaļa un cēlu augšā. Tagad man paranoja)

      Paldies par ieteikumiem!
Powered by Sviesta Ciba