hipopotama pieraksti

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Emi ir atklājusi skrūvēšanu. Skrūvē vaļā visu, ko atrod un ko drīkst.
Tagad P viņai iedeva savu pulksteni, viņa skrūvē.
Patiesu sajūsmu izraisīja ziņa, ka iedosim atskrūvēt veco laptopu. Tur gan iekšā būšot dārgumi.
  • jūs esat ļoti forši vecāki
    • Es bērnībā nočiepu tētim kalkulatoru un atskrūvēju, pēc tam tas vairs nestrādāja.. labāk lai Emi skrūvē to, kas atļauts :)
      • ļoti forši, man arī par šo laikam jāpiedomā, varbūt vecos pulksteņus nevajag atdot Otrai elpai, jo P. ļoti bieži grib zināt, kas ir iekšā, pagaidām gan jautājumi ir bijuši par mellenēm, smadzenēm un citiem neatskrūvējamiem objektiem, bet vilkmi jūtu
        • Jā, šausmīgi forši tā čibināties. Miķ pagaidām tādu interesi neizrāda, bet Emi tikai padod kaut ko, ko atskrūvēt!
  • O, skrūvgriezis, tas ir kapitāls izziņas instruments mazām meitenēm, sevišķi tāds mazs, smuks, šujmašīnas skrūvgriezītis. Es izjaucu savu Lielo Brāļu smalko kalkulatoru, jo gribēju redzēt "kādā veidā kalkulators sūta ziņu mūsu radiniecei Tatjanai rēķināšanas uzdevumu". Tatjana studēja aspirantūrā un strādāja kādā no tiem kiberinstitūtiem un viss, kas man vienīgi likās jocīgi: kalkukatoru sauca Ļeņingrad, bet Taņa bija Maskavā un es jau tad skaidri zināju, ka tās ir divas dažādas dzelzceļa līnijas.

    Norāvos gan. No brāļiem par kalkulatora sačakarēšanu, gan no omas- par līšanu brāļu mantās un no mammas, par šujmašīnas skrūvgrieža nosperšanu tepat, Rīgā. Tādi lūk, kibernoslēpumi.
    • Un tas viss tikai tāpēc, ka vecāki nedeva legāli skrūvējamās lietas!

      Es arī bērnībā atskrūvēju tēta kalkulatoru… pēc tam saskrūvēju atpakaļ, bet tas vairs nestrādāja :( sekas neatceros, nez kāpēc man liekas, ka visi labticīgi pieņēma, ka tas pats no sevis saplīsis (vaļā jau neviens neskrūvēja)
Powered by Sviesta Ciba