hipopotama pieraksti

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Shodien bijaam skatiities maaju (iireet). Turiet iikshkjus, lai izdodas dabuut. Ideaalaa vietaa - Emiilijai pienaaktos taa pati skola, buutu tuvaak (1km, nevis 2km), vareetu saglabaat to pashu setapu kaa liidz shim.

Citaas zinjaas - shodien dabuuju pirmo prakses piedaavaajumu. Nu, piedaavaajums buus riit (jaasazvanaas ar HR), bet shodien atsuutiija epastu, ka buutu happy to have you on the team. Viss forshi, tikai shitaa vieta maz maksaa (nedaudz mazaak par stundu, nekaa rajona skolu autobusu shoferiem stundaa - bet nu, pirmkaart, taa jau tikai prakse, otrkaart, shoferi nestraadaa pilnu laiku). Vairaak arii analiitika, nekaa programmeeshana, bet uz to jau es taa kaa biju domaajusi tiekties - tiesa, tas bija tuvaako dazhu gadu laikaa, kad buushu nostiprinaajusi programmeeshanas prasmes. Bet nu arii - taa jau tikai prakse.
Pirmdien savukaart plaanota intervija ar citu potenciaalo prakses vietu. Tagad nevaru saprast, ko dariit. Droshi vien aiziet uz interviju jau nesaap. Ja nu tur maksaa vairaak + vairaak programmeeshanas?
Powered by Sviesta Ciba