hipopotama pieraksti

Haizivis

Haizivis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Šķiet, ka kādā no multfilmām Em piefiksējusi, ka ir haizivju sugas, kas tuvojas iznīcībai.
Jau kādu nedēļu viņu uztrauc jautājumi par to, kāpēc viņas iznīkst. Es ieteicos, ka viens no iemesliem varētu būt, ka dažādu darbību rezultātā šīm haizivīm nav ko ēst.
Aizvakar Em ierosināja, ka mēs varētu audzēt viņām barību. Es norādīju, ka mūsu vanna nepieciešama, kur bērniem mazgāties, pie tam - kā mēs nogādātu šo barību zivīm?
Tagad viņa ir nākusi klajā ar citu risinājumu: mums ir jādodas uz akvāriju un uz tā jāuzlīmē angliski ("jo latviski neviens nesaprot, tikai mēs runājam latviski") rakstīts aicinājums: "Hey, we need food or sharks are gonna disappear!"

Šeit esot sastopamas sešžaunu (sixgill) haizivis, kuru statuss ir "near threatened". Laikam nāksies sazināties ar vietējo akvāriju par to, kā tādām haizivīm palīdzēt.
  • Offtopic : Rudenīgi sveicieni Miķ!
  • offt - es šodien daudz domāju par haizivīm gultā. Kāpēc tik daudz beigtu zivju gultās, kuras solās būt līdakas, foreles, rajas, taču beigās tik un tā kļūst par beigtām zivīm.

    Kāpēc viņas tā nobeidzas? Elpot ta elpo, taču vairāk neko nedara. Ko jādara?
    • Metaforiskais eediens truukst? Nez, varbuut arii vajag izdrukaat lapinju un piespraust pie akvaarija? :)
      • Well, tur jau tā lieta, let them die. Let them rot. if sharks don't want to shark, but play dead, let them rot.

        Kaut kā vienmēr - ir īstais šhark, ir iemesls barot. Viss jau ir vienkārši. Taču par tiem shark, kas Tavā gadījumā - jauki, ka gribas kādu aizsargāt. :)
Powered by Sviesta Ciba