hipopotama pieraksti

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Es, protams, varu stāstīt, kā uz gada vecumu, ja Miķis neizaugs no tās piena nepanesības, beigšu barot ar krūti, bet realitātē apzinos, ka barošu tik ilgi, cik būs nepieciešams. Īpaši, ja viņam turpināsies aizcietējumi un vēdera problēmas kā līdz šim. Ehh.
Nu bet pēc tam gan - asiņais steiks, siers un kūkas.
  • varbút es nemāku izlasīt :)

    Dodu gandrīz visu, ko ēdam paši, nelieku sāli, bet garšaugus un ļauju viņam tikai maaaazliet, īpaši cietējošos ēdienus.
    Arbūzi, melones, bumbieri, mango, persiki, nektarīni, āboli, plūmes, avokado, sparģeļi, saldie kartupeļi, zukini, brokoļi, p.kāposti, sviesta ķirbis, burkāns, zaļie zirn.
    No ēdieniem -tītara kotletes ar spinātiem un burkāniem; risoto ar sv.ķirbi un z.zirn, kāposti ar kinoa, sīp. un burk., lasis ar sparģeļiem, kinoa un cukini (pašu lasi gan ne).
    Dārzeņi (lasi, brokolis) viņu īpaši neaizrāva, bet, kopš iedevu ar nedaudz humusu, garšo kā traks. Nu, un visu pārējo - skatās, kā mēs ēdam un pats arī ņammā. Baigi netīrs pēc tam ir, bet ko darīt. Sākumā viņam bija grūti dabūt mutē jebko, kas nebija klasiski pirkstiņēdieni, bet tad iemācījās sagrābt vienā saujā un ar otru roku to sauju iebāzt mutė. Tagad gan tas pincetes tvēriens ir vairāk attīstījies, ir vieglāk. Skatos - kas ir mīksts un viegli saspaidāms ar smaganām, dodu mazos gabaliņos, citu - lielākos, lai apgrauž, apžļembā, kā nu māk.
    Nu, un vienmēr - plūmes. Dažreiz uzvāru auzu putru un to sablendēju kopā ar melnajām plūmēm; šis gan iet pļuriņās, nācās piemēroties bērnam :)
    • Nē, nē, es pati pēc tam izlasu sarakstīto un saprotu, ka ne pa tēmu. Palasījos tavu sarakstu un saprotu, ka vienkārši drusku vairāk jāiespringst uz gatavošanu, esmu palaidusies (zin adaptācijas periods dārziņā, es mājās nervozēju un ēdu cīsiņus :D)

      Pa manam putras nav nekas slikts. Zinu, ka true BLW laikam sacep no putras pankūcijas, bet man šķiet, ja to ēdienu pieaugušais ēd ar karoti, tad tak pilnīgi normāli īpaši ja nemāna bērnam iekšā ar varu, bet dod tik ilgi kamēr pats ver muti vaļā un grib. Ar M es kautkā sāku ātrāk un ap šo laiku viņa man rāva ārā no rokāmviņai devu pilnu karoti pašai un pat kautko mutē dabūja, bet es laikam speciāli taisīju biezāku konsistenci, lai netek nost.
      • Es arī gribu cīsiņus, bet, pirmkārt, šeit nav garšīgu cīsiņu un, otrkārt, gandrīz visos ir vai nu liellops, vai soja. Un es palieku traka, ja neesmu paēdusi, tāpēc baigi jādomā (bezpiena uzkodu nav nemaz tik daudz).
        • Es jau arī ēdu tikai viena veida bērnu cīsiņus, bet tas vairāk bija ironij, ka itkā mājās tagad ir daudz vairāk laika, bet ēst taisu mazāk.

          A par liellopu iedomājos - viņam bija reakcija uz bioloģisko gaļu arī? Jo parastos laikam piebaro un tajā barībā 100% ir soja, bet bioloģiskajiem vajadzētu būt ar tīru zālīti barotiem (bet asv laikam ir savādāki standarti, varbūt vienalga tas lopiņš to soju ir dabūjis).
Powered by Sviesta Ciba