hipopotama pieraksti

Komentāri

varbút es nemāku izlasīt :)

Dodu gandrīz visu, ko ēdam paši, nelieku sāli, bet garšaugus un ļauju viņam tikai maaaazliet, īpaši cietējošos ēdienus.
Arbūzi, melones, bumbieri, mango, persiki, nektarīni, āboli, plūmes, avokado, sparģeļi, saldie kartupeļi, zukini, brokoļi, p.kāposti, sviesta ķirbis, burkāns, zaļie zirn.
No ēdieniem -tītara kotletes ar spinātiem un burkāniem; risoto ar sv.ķirbi un z.zirn, kāposti ar kinoa, sīp. un burk., lasis ar sparģeļiem, kinoa un cukini (pašu lasi gan ne).
Dārzeņi (lasi, brokolis) viņu īpaši neaizrāva, bet, kopš iedevu ar nedaudz humusu, garšo kā traks. Nu, un visu pārējo - skatās, kā mēs ēdam un pats arī ņammā. Baigi netīrs pēc tam ir, bet ko darīt. Sākumā viņam bija grūti dabūt mutē jebko, kas nebija klasiski pirkstiņēdieni, bet tad iemācījās sagrābt vienā saujā un ar otru roku to sauju iebāzt mutė. Tagad gan tas pincetes tvēriens ir vairāk attīstījies, ir vieglāk. Skatos - kas ir mīksts un viegli saspaidāms ar smaganām, dodu mazos gabaliņos, citu - lielākos, lai apgrauž, apžļembā, kā nu māk.
Nu, un vienmēr - plūmes. Dažreiz uzvāru auzu putru un to sablendēju kopā ar melnajām plūmēm; šis gan iet pļuriņās, nācās piemēroties bērnam :)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba