hipopotama pieraksti

you can drive my car

you can drive my car

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nu, tā. Mums ir jauna mašīna - Subaru Forester. Tomēr manuālis.
Tāda sajūta, ka brauktu kā kuģī - noskatos uz visiem no augšas. Pedāļi spieżas vieglāk, un ir jocīgi pierast pie sešiem ātrumiem + atpakaļgaita. Kaut kad jau ieliku sestajā, kad gribēju braukt uz atpakaļu.
Vispār kopumā nav slikti. Tagad E sēž ar skatu uz priekšu - agrāk, nekā es būtu gribējusi, bet man palika sasodīti grūti viņu likt iekšā un ņemt ārā.

Ā, absolūts pluss no manas puses - iekāpt un izkāpt ir daudz vieglāk, milzvēderam nav iebildumu*. Nu, un mašīna ir tīra :D pagaidām.
Un vēl - mēs ejam uz kino! Dārziņā atkal parents night out un mēs to, protams, izmantosim!

*Ļoti svarīgs faktors šobrīd. Šorīt, piemēram, vīrs mqn palīdzēja uzvilkt zābakus un es viņus nost nevilkšu līdz pašam vakaram.
  • Super, super! Lai tik labi ripo! :)

    Par sēdeklīti - var jau vēlāk, kad būs vieglāk, pamēģināt atkal likt atpakaļ, varbūt neprotestēs. Es ar M sarunāju, ka viņa pati rāpās mašīnā, es tikai drusku piestutēju dibenu vai paturēju roku, jo viņai arī tāds riktīgs "pati, pati" periods tieši sākās. Bet pēdējā nedēļā gan nekur nebraucu, varbūt tad vairs nevarētu. Un vēl jau ir Cybex Sirona, sēdeklītis, kas grozāms, bet neesmu dzīvē redzējusi, vai tiešām būtu tik ērts kā reklamē (smuks gan).

    Par zābakiem sasmaidījos - es abās gr ap astoto mēnesi pārgāju uz Ecco brīvā laika kurpēm, kas šņorējamas, un sasēju tā, lai var dabūt kājā neatsienot. Ļoti ērti un pat ar legingiem un kleitām bija pieņemams paskats (mani gan tas vairs īpaši neuztrauca, ceru ka neviens nešausminājās :) Man grūtākais bija kompresijas zeķes dabūt kājās un nost - virsū vilku pati, bet nost vilka MV :)

    un p.s. offtopics - par manu meitu vārdiem esi pareizi sapratusi, neatceros vairs, kur bija komentārs.
    • Paldies!

      Nē, es domāju, ka atpakaļ pāriet nebūs iespējams. Viņai nebija iebildumu sēdēt uz aizmuguri, bet izskatās, ka uz priekšu ir tiiiik daudz foršāk :) es jau arī īpaši nepārdzīvoju, kā ir, tā ir; mazliet žēl, bet nekas.

      Es arī parasti velku kurpes, ko varu uzvilkt/novilkt nepieliecoties, bet te aukstums uznācis un salst!

      Jā, vārdi jums smuki :)))
  • tik mīļi par tiem zābakiem :))
    un usā ir tādi dārziņu rīkoti pasākumi kā parents night out? tb - dārziņos sīkos var atstāt līdz naktij, lai sencīši var iziet savā vaļā?
    • Es domāju night out ir drusku garāks vakars, līdz septiņiem varbūt? bērni tak ap astoņiem iet gulēt :)
      • 18:30-22:00, skat.atbildi ernuernai.
        Sanāk iztramdīt miedziņu, bet es zinu, ka mums tagad atkal kādu laiku nebūs iespējas diviem vien kaut kur pabūt, tāpēc izmantojam. Decembrī vēl būs viena reize, bet pēc tam būs jākļūst radošiem, lai pabūtu kopā.
        • superīgi, ka patiešām vakars nevis tikai pēcpusdiena un forši, ka padomāts, ka liek arī bērnus gulēt (gan jau tāpat kā pa dienu)
          • Droši vien, vienkārši E jau nekad nav pilnu dienu, tā ka gulēt viņu liek tikai tajās parents night out un tas ir tik jocīgi, ņemot vērā, ka mēs viņu pavisam citādāk midzinām :) bet tā jau laikam ir - dārziņš ir pavisam cita lieta, visi iet gulēt un audzītes nesaprot, ja viens pieprasa žūžūžū, tā ka nemaz nav vērts to prasīt.
    • Jā, dārziņi 1-2x mēnesī piedāvā tādu pasākumu, ka no 18:30-22:00 skatās sīčus un vecāki var iet patusēt. Paēd vakariņas, pazīmē, palīmē kait ko, tad mazākos bērnus viņi 20:30 liek gulēt (es nesaprotu, kā, bet bez problēmām, visi aizmieg viens-un-div!), lielākajiem pēc tiem 20:30 ļauj vēl multenes paskatīties. Vakar gan visi esot nolūzuši ap tiem pusdeviņiem :)

      Un tos zābakus es tagad velku ļoti reti :)
Powered by Sviesta Ciba