hipopotama pieraksti

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Pēdējā laikā mazais šņurksis atsakās gulēt pusdienlaiku vai arī aizmieg tikai ap 3 un tad negrib iet gulēt vakarā - iepriekšējās divas naktis iemiga tikai ap 22, kas šķiet šausmīgi par vēlu. Šodien mēģinām iztikt bez diendusas. Aizmiga 19:20, bez īpašiem pigoriem. Tad jau redzēs, cikos piecelsies.
Varbūt šis ir tikai kaut kāds posms, līdz šim man ļoti patika viņas 11h gulēšana naktī + 1,5h pusdienlaiks. Negribētos, ka jāliek gulēt 19, jo tad, visticamāk, man pašai viņa arī būtu jāvanno katru vakaru, bet tas man palicis traki grūti.

Šodien pirmo reizi bijām baseinā, baigi patika.
  • Nu, tā mūsu ideālā rutīna, kas arī dažus mēnešus smuki strādāja, bija šāda:
    Mazliet pēc 7 ceļas, ēd ~7:30
    Pusdienas 11:30-12:00, tad roku/mutes mazgāšana, podiņš, dūdošana
    12:30-14:00 diendusa
    ~15:30 otras pusdienas
    Kaut kādas aktivitātes
    ~1900-19:30 vakariņas
    Mazgāšanās, gulētiešana 20:00

    Bet tas kaut kā nojuka. Es mazliet vainoju uzkodas - bijām palaidušās, bieži knakstinājās, attiecīgi neēda lielās ēdienreizes tik daudz. Tagad mēģinu atkal pārslēgties atpakaļ uz tikpat kā bez-uzkodu rutīnas. Šādi arī man bija ideāli saplānot savu dienu, tur vingrošanu un tā. Jācer, ka izdosies atkal atslēgties uz šo.
    • Tāds aptuveni bija arī mūsu ideālais dienas režīms pavasarī :) Šobrīd brokastis sanāk tikai ap 9iem, jo ceļas kā kuru dienu, bet uzreiz ēst negrib nepakam.
      • Mums ir jāceļas, jo 2d un 4d ir dārziņš, uz kuru gribas uz 8iem aizvest; 1dienās ir mūzika 930, trešdienās mēs brīvprātīgojamies vienā vecāku-bēbīšu grupiņā, sākas 900, piektdienās todleru grupa 930. Dažreiz man gribas sist pieri sienā - kāpēc es tā visus rītus esmu aizplānojusi, bet kopumā jau forši.
      • Es jau ar bailēm domāju, ka tāda ir mūsu nākotne ar, galu galā E taču ir biki jaunāka :)
Powered by Sviesta Ciba