hipopotama pieraksti

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Pagājušajā nedēļā bija kaut kāds pamatīgs besis uznācis, es jau sāku domāt - ja ir postpartum depresija, vai ir arī pre-partum depresija?
Tagad, šķiet, viss kārtībā. Vairāl vai mazāk. Šausmīgi patīk, kā no rītiem, ap 6, viņa atskrien uz mūsu istabu, ierāpjas gultā un tad mēs visi vēl nošņācam stundu-divas. Ja jāceļas agrāk - kā šodien, uz dārziņu, tad es viņu modinu un viņa staipās tik saldi un tik smaidīgi!

No citām pusēm - viss ir tik grūti! Grūti apgriezties gultā uz otriem sāniem, grūti izrāpties no gultas; noliekties? Jūs ko, domājat, ka es kaut kāda akrobāte esmu? Pēdas neesmu redzējusi jau kādu laiku. Ja pirmajos divos trimestros nejutu izsalkumu vispār un ēst bija jāpiespiežas, tad tagad visu laiku esmu izsalkusi - paēdu, jūtu, kā vēders vai pušu plīst, bet izsalkuma sajūta vēl arvien moka, sāts neiestājas. Vēl divi gari, gari mēneši.
  • Vēl divi gari mēneši, kuros daudz kas mainīsies. sūtu tev ugunīgās enerģijas pieplūdumu!
  • Lai ir, lai ir gari - tad būs arī kāda labāka diena pa vidam : )
  • Man vēl apmēram 5nedēļas. Vakar nokrita 5santīm-monēta zemē, nepacēlu, :D
    Jā, ēšana, tā jau palikusi par problēmu.
    Vai Tu ātri atguvi normālu svaru pēc 1.dzemdībām?
    • 5 nedēļas - tas jau tepat! Tūlīt divi! Tev noteikti jāreportē šeit, kā ir ar diviem, kā Rū uzņem jauno radību un visādi citādi, kā tas ir.
      Pēc E svaru atguvu diezgan ātri (nu, pēdējais kg paņēma laiku), bet formu gan ilgāk, jo sākumā nevarēju skriet, bet tagad ceru, ka nebūs tāda problēma.
Powered by Sviesta Ciba